diumenge, 11 de març del 2012

CRÓNICA DE UNA TROBADA BEN ANUNCIADA




Va ser-ho; tal com ho dic. molt anunciada per la seva organitzadora, l’Anna Jorba.
Cada dia el entrar al seu blog per veure si hi havia novetats. que al principi, si que hi van ser, i força desagradables però, que es van poder solbentar amb discreció,i que al final, tot va quedar disolt, en un no rès.
Tots anaven arribant poc a poc al lloc de la trobada, que estava tan concorregut, que per molt mirar i mirar, es feie difícil, de reconéixer algú, entre d’altres coses, perque solament teniem una lleugera idea de com eren, només una pista per les petites fotos de la capçalera del blog de cadascú.

Quan per fí ens vám trobar els primers, tot eren abraçades i emocions a flor de pell. perqué crec que ningú, es va sentir incómode o fora de lloc. Ens vam asseure dins del Zurich, perque començavem, a colapsar el pas dels vienants que sortíen de tot arrèu. El temsp era solejat, i totes les terraces, plenes de gom a gom, prenent el primer bany de sol al asfalt.

Un cop fetes les presentacions, i d’haver-nos refrescat la gola, vam començar a caminar cap al restaurant d’un hotel proper i de renom i prestigi reconeguts.
Ens havien preparat un salonet, per nosaltres sols, y ón hi podríem estar, fins ben tard. El menú va acallar totes les espectatives, perque el prèu, no va resultar gens carregós. He de confessar que en aquest aspecte, tenía por, de una escassetat de viandes. Peró nó. Tots vam menjar i beure tot el que vam voler. perque l’escassetat no va venir en cap moment, va ser tot el contrari. El menjar era abundós i selecte.

Les xerrades amistoses, van començar a fluir. al moment i tots en tenien alguna que dir. Entre gent educada, que ja saviem que ho eren i molt, tots vam tenir el seu moments, per fer fotos, per llegir, per recitar, per comentar, per brindar amb bon cava i per riure.
Un dia per recordar molt de temps. Una trobada que va deixar un gust dolç, unes ganes de tornar-nos a retrobar, I tal como devia ser, es van reforçar aquells llaços d’amistat i de carinyo, que era el que es pretenia. Maravellosa primera trobada dels BB.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Montserrat
no se si has posat el automàtic o estàs desperta a aquesta hora, com jo i és tard ... qualsevol dia ens fan fora de casa! ....
Tot va ser fantàstic, cordial com s'esperava, amigable, entranyable i la sobretaula dels que ens quedem fins al final va durar fins a les 8 del vespre ... que et sembla?.
Vull agrair els detalls i ja saps, després d'aquesta vindrà una altra.
Escolta, m'encanta que escriguis en català,
Un petó fort.
Si me permites voy a poner un par de enlaces por si alguien tiene problemas con el idioma como me han comentado mis confidentes.
Traductor del catalan al español
herramientas del idioma
Gracias por todo.

Eastriver ha dit...

Montserrat, la veritat es que sí, que va ser una trobada afortunada, no sabria dir-ho d'una altra manera. Tan senzill com un grup de gent diversa però amb ganes de tenir bona maror i d'enriquir-nos els uns amb els altres. Moltes vegades les coses més senzilles són les més difícils, com bé sabem, per desgràcia.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Anna; Veig que tot-hom per el que vaig llegint, s'ho va passar, molt bé. Ens vem ajuntar un grupet de bloguers, agraits, agradables i amistosos.
Doncs bó és de tenir tan exit, perque, vaig estar, en totot moment feliç i contenta, i pensant, que hi erem tots els que ho voler, i això es va traduir en el bon rollo, que es va insta-lar, fins al moment del comiat. Petonets

felicitat ha dit...

Jo també ho vaig trobar així, un encontre senzill, agradable i amb gent molt educada i, tot i que jo vaig ser la més jove, en cap moment vaig sentir-me desplaçada. Com dius, em vaig emportar bon sabor de boca... per repetir!
Una abraçada,

Isabel Martínez Barquero ha dit...

Bien que me alegro, querida Monserrat. Todos los que estabais en el encuentro sois personas estupendas, así que no quedaba más remedio que saliera de maravilla. ¡Cómo me acordé de vosotros ese día! Sí, y me daba coraje que Murcia esté a tantísimos kilómetros de Barcelona.
En fin, antes o después, bien sabes que os voy a conocer. Todo llega y llegará,
Un abrazo gozoso.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Felicitat:que bonic que tota l'estona només llexeis-s'ho, que bones
paraules d'encoratjament, i de felicitacions.
VA ser tot extraordinariament, ponderat, planer i verure tanta gent feliç, en aquestos díes que correm, de moltes inseguritats, es com trobar un oasi, en mitg del desert. T'envio molts petons per repartir....

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola tocaia estimada:
Veus ja ens varem coneixer, amb paciencia tot arriba.
Estica molt pero que molt contenta d´haverte conegut.
Tots varen ser magnífiques persones i va anar tot sobre rodes, al menys fins l´hora que m´en vaig anar, perque tenía que marxar amb el tren.
Voldria que amnb diguessis el nom de la teva amiga perque en e4l vol li feta constar com amiga teva i loi posaré el seu nom.
Molts petons, Montserrat

Montserrat Sala ha dit...

Monsserrat: Pots estar tranqul.la perque el bon rotllo, va durar fins les 8 tocades. Va ser una trobada especial, penso que tot-hom va estar molt a la alçada. i que, les coneixences i els llaços que es van estrènyer, perduraran.
Yo tambe estic contenta d'haber-te conegut, tocaia. Ara a esperar una nova ocasió. per repetir. Un petó.

Conxa ha dit...

Felicidades a todos por ese buen día, me alegro de verdad que os saliera bien tanto lo que estaba en vuestras manos como no.

Un besazo!!

Pluvisca ha dit...

Hola guapa, lo explicas con esa sencillez que tanto me agrado al conocerte.

Hay cosas que nos ayudan a enriquecer el alma y esa es una

Una abraçada

Avui envio les fotos

José Vte. ha dit...

Hola Montserrat, como bien te puedes imaginar, yo salí encantado con el encuentro, creo que se me notaba claramente lo feliz que estaba.
Fue un día lleno de magia y el buen ambiente se notaba en el aire y desde luego lo bien que lo pasamos.
Muchas gracias por el detalle, es un gran recuerdo.

Me encantó conocerte en persona, eres una mujer encantadora.

Un beso bien grande

yraya ha dit...

Me alegra saber que el encuentro fue tan bien.
Una abraçada

Colotordoc ha dit...

Hola Montserrat:
Ya pasé por tu otro blog. Afortunadamente fue un encuentro agradable y conjuncionado como dice Emejota.

Besote

Montserrat Sala ha dit...

Hola Conxa: Que lastima que no estuvieras tú. Porque com estas viendo
fué un encuentro maravilloso y especial. todos estan comentando lo mismo. Espero que no faltes en el próxlmo. Te envio un abrazo. y agradecida por entrar a comentar.

Montserrat Sala ha dit...

Isabel: otra vez, me estoy saltando el orden de vuestros comentarios. Por que por nada del mundo quisiera obviarte, y que puidieras pensar que no me gustan tus comentarios.

Ya ves como todos los asistentes del encuentro, no hacen mas que corroborar
mis impresiones, que yo dí el mismo dia.
Pues gracias por entrar y darme tu opinión.

Laura ha dit...

Querida Montserrat, primero GRACIAS y después Gracias por tu regalo, que expresa muy bien la persona que hay detrás de tu blog. Exquisita, amable, generosa, tierna y con ¡¡¡ un estilazo que impresiona!!!, me sentí muy bien en vuestra presencia.

Salió todo bien porque tenía que ser así, todos los participantes teníamos ganas de disfrutar, de ser felices en compañía de personas sanas de cuerpo y mente.
Se sentía la armonía, el olor a limpio, fresco, natural..., tu lo has explicado muy bien.

Me ha gustado mucho conocerte, ya me he dado de "alta" en tu blog.

Muchos besos, y nuevamente Gracias.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Pluvisca: em pregunto si el teu nom te quelcom a veure amb la pluja o el plugim. jajaja! Ho dic perque si ets la reponsabla, jo y molts més et demanariem danys y perjudicis.
Tornant a la festa del diumenge, tot.hom, va rebre tan bones vibracions, que penso que les BB's, els volen, institunacionalitzar. A mi no em farie rès, perque em vaig quedar amb els ganes de poder xerrar amb tú. Una forta abraçada.

Montserrat Sala ha dit...

José VTe. que buen representante, tuvimos contigo,el dia BB. Junto con
Carlos, y mas tarde con Ramón, dejasteis el pavellon masculino bien alto. Me gustó mucho y tu lo sabes, el conocerte personalmente. Y esero que en un futuro nos podamos abrazar de nuevo.
Mi admdiración y mi respeto son tuyos, cógelos.
Un beso.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Yraya: no sabes como pensé en ti. fué una verdadera lastima, estando tan cerca. Ya ves lo que cuentan todos. ppues nadie exaagera, porque hubo un feeling, especial, y hemos reforzado, nuestros vínculos de amistad, que es de lo que dse trataba.
Un abrazo, guapa!

Pakiba ha dit...

Montserrat, després de tot el que t'han dit, no més et diré que va ser una trobada plena de amistad,simpática i divertida i que espero la del anys que bé en ganes.

Una forta abraçada.

Montserrat Sala ha dit...

Laura, Primeramente. No se merecen, y después. Por nada.
Poque és todo lo contrario.Sois vosotros los que os habeis sacrificado, al venir, desde vuestros lugares de procedencia, justo para vernos a nosotros. Que nó. que los agradecimientos os los debemos nosotros porque lo hemos tenido muy facil, en media hora estabamso todos en nuestros respectivos hogares,Es así. I sin gasto de desplazamientos. Maria Jesús de Paradela, me escribió cosas muy bonitas de tí. Y viniendo de ella, me las he de creer. Recomendacion por recomendación, Estamos en paz, y dispuestas para volver a encontrarnos. Y ahora lo haremos sin recomendaciones. No las vamso a necesitar. Por lo menos de mi parte.

Cuanta palabreria para no decir nada. Otro dia hablamos mas en serio. Vale?
Un abrazo guapa

Montserrat Sala ha dit...

Es veritat, Pakiba, mira que n'hem fet de compliments i gastat totes les paraules del diccionari. Perqeu ha estat tot un aconteixement. Tos els nostres contactes en parlen. I en parlen bé!!! Alelluya!!!.

gracies amiga, meua. Estic feliç per haver-te conegut, i espero que no sigui la última vegada que ens puguem abraçar. Una salutació entranyabla.

mariarosa ha dit...

He llegado del blog de Monserrat, Pensamientos y memorias de una rosa de abril.

Desde Buenos Aires, les envío mi cariño y las felicito por tan bello encuentro.

Un saludo a la distancia.

mariarosa

Montserrat Sala ha dit...

Hola Mariposa. Me alegro de de recibirte en mi casa virtual. bienvenida. En cuantop ueda iré yo también por tu casa.
Montserrat Llagostera es un diamante en bruto. la quiero un montón. Saludos cordiales