diumenge, 27 de desembre de 2009

FELICITACIONS DE NADAL COMERCIALS

Ha evolucionat tant l’art de les postals nadalenques, que també les empreses, han aportat el seu granet de sorra, fent més diseny i sense perdre ni una mica del sentit religiós del tema, encara que s’inclogui un pel més d' humor i de picardía. He trobat la feliciitació d’una editorial, que de la má del seu director, ha divulgat els seus bons desitjos amb un verset que m’ha semblat mot bó i que done la mida exacta de per òn aniran, o tenen que anar les noves tendencies, ja siguin virtuals o per escrit convencional. Es molt agut, i diu així:

“Virgencita, virgencita,
Nuestra señora lectora,
Líbranos de todo mal,
haznos llegar a la hora,
con el libro digital.

Virgencita, virgencita,
Protégenos de la crisis fiera,
que no te pedimos más capital,
pero sí ayuda financiera.

Virgencita, virgencita,
que me quede como estoy,
i si es incierto el mañana,
hazme bueno el dia de hoy!”

Que s’ ho mirin els publicistes de “el Corte Inglés” per ejemple, que amb tan de presupost, com remenen, tindrien que enviar una cosa no tan arcaica, com la que rebem els seus clients Espero que no sigui ni propaganda ni crítica, sencillament poso en questió un tema ben bé del dia.

2 comentaris:

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

HOLA MONTSERRAT:

SI QUE ESTÁ MOLT BÉ AQUEST VERSET, SI.

T ´ENVIO DESDE VALENCIA UNA ABRAÇADA BEN FORTA I UN PETÒ PERQUE LI DONGUIS DE LA MEVA PART A L´ESTIMADA BARCELONA, Montserrat Llagostera

MySelf ha dit...

Hola Montse, la competència és ferotge amb el formats digitals que han de venir, però l'originalitat està per sobre, com la postal que ens mostres. El Corte Inglés, tan arcaic com sempre. Tens tota la raó, noia.

Aprofito per desitjar-te que passis un bon cap d'any envoltada de tota la família. Ben segur que t'estimen moltíssim.

Un xin, xin i una forta abraçada!