dimarts, 29 de desembre del 2009

ESTIC MALALT

Quand el meu marit arribe a casa amb aquestes paraules, ja ens podem posar a tremolar. Perque els homes son el pitjors malats que hi ha sota la capa del cel.
Yo no sé com ho fariem les dones si fossim tan hipocondríaques com ells. Per començar de fills rés de rés. A l’hora de la menopausa, mareta meva, ni amb estrògens, ni sense, no s’els podríe aguantar. I jo encara tinc sort, veig homes molt pitjors que el meu. Els hi fa por tot: si tenen una mica de febre: aixó són décimes, i ja se sap que les décimes sont molt perilloses. Si tenem mal d’estòmac: Menjo quelcom que no eh va prou bé. Caldrà vigilar o anar al endocrinòleg perque s’ho miri. Si hi ha dolor al costat esquerre: ja pors còrrer Pepeta que això es el cor. Si ensopeguen i cauen, correm-hi tots, perque segur que s’han trecat mitja dotzena d’osos, pel cap baix. Si el que tenen es depresió, llavors si que estem ben arreglats. Allò no hi ha qui ho remunti, i cal anar al psiquiatre, de seguida. I anar fent, un ay per aquí, un altre per allà i de sospirs no en vulguem més. Els homes presumiblement malalts són un drama terrible per ells i per els qui els cuida i envolta. i són ademés un mal exemple pels seus fills mascles.
Les dones, al contrari: Desde la primera regla, la seva mare jà s’encarrega de fer-les saber que a partir d’aquell precís moment, tot serán molesties cada més, que tindràn que suportar, sense poder-hi fer rès. Jà comencen a adoctrinar-les per el futur tan fosc que els espera. Em materia de dolors i molesties, ben entés...

7 comentaris:

MySelf ha dit...

jajajaja, Montse, això té una senzilla solució,ummmm.... No calen sopes, ni aspirines, ni gelocatils, només la tele i el video amb els millors gols que ha fet el Barça durant aquest any!!!

Petonets

Pd. Ei, de veritat que funciona!!!

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

HOLA TOCAIA, I PENSAR QUE A NOSALTRES ENS DIUEN QUE SOM EL SEXE DEBIL!!!.
QUINA IRONÍA OI?

UNA ABRAÇADA BEN FORTA.

Montserrat Llagostera

Montserrat Sala ha dit...

Sí, aixís guarim moltes coses. Sort que tenim un Barça pletòric, que si nó .... Gracies per la visita. i que tinguis totos el dies del Any 2010, plens de tot allò que et faci falta.

Montserrat Sala ha dit...

bon dia Montse: fà molt tems la publicitat d'una película reçave així:
SEXO DEBIL: LAS MUJERES
SEXO MÁS DEBIL: LOS HOMBRES!
Am aquestes papraules ja t'ho dic tot ben clar i fort.

Conxa ha dit...

jajaja que verdad más grande!!
En una ocasión tuve un marido, y al primer sintoma (de lo que fuera) su misión era meterse en la cama y todo a oscuras.... ni medicamentos ni nada.... por supuesto no se le podía hablar jajajajja

Me ha gustado tu reflexión. Y muchas gracias por tu visita y tu comentario.

escriure en castellà desentona una mica aquí però .....

Montserrat Sala ha dit...

Hola Conxa: M'agrade que m'hagis contestat. Gracies!
Ja sé que desentona ecriure en català, i que admés està mal vist. Però jo no busco notorietat ni afalags, M'agrade escriure i ho faig com sé i com em surt. i sempre dic a tothom que si els interese i no ho entenen, els hi traduiré amb molt de gust.
El mateix et dic a tú. Agraida pel consell. de totes formes. Una abraçada gran i de cor

Conxa ha dit...

no,no, lo que desentona es que yo escriba en castellano!!!

Realmente es vergonzoso que no sepa escribir en mi propio idioma ¿no crees?

Un abrazo y que paseis una Feliz Noche.