dimarts, 1 de març de 2011

FER I DESFER
Una bona amiga del méu humil i depauperat blog comentave avui que cal reflexionar, en com actúen els polítics sempre que hi ha un camvi de color.
Doncs bé som-hi!
Té molta raò que cada cop que surt escollit pel poble, un govern nou, sigui del color que sigui, el primer entreteniment que trove es acabar d’enfonsar el govern sortint, treient al sol, tots el draps bruts del anterior ejecutíu.
Que si han deixat els calaixos buits, que si han fet unes lleis que son contraries, als seus interesos, que si tenien el sentit comú a la sola de l’espardenya...
Però amics méus, quand els nous arriben, apart de criticar-ho tot i de canviar ipso facto, una pila de coses, en el que están tots d’acord, es en no baixar-se el sóu, que es el millor que podrien fer per ajudar al país, i donar exemple de austeritat, ells que volen arranjar la crisi, obligant-nos als demés a fer verdaders jocs de mans, per puguer arribar a fí de més.
No controlar els guanys de les grans multinacionals del país, que enguany també estan airejant per tots e mitjans, la quantitat i els percentatges del séus beneficis. Molt superiors, per descomptat, que els del any 2010. Es vergonyòs que s’ens pasi pels morros, tot el que han guanyat les companyíes petrolieres per ejemple, i tinguin el vist i plau dels polítis de torn, per apujarar el cost dels carburants.
M’enutge tant aquesta situació, que ho he de deixar aquí, perqué del contrari, diria més coses de les convenients. Paso la torxa a la meva amiga, i al qui si vulgui apuntar. Gracies!

4 comentaris:

Jota Ele ha dit...

Es que, amiga montserrat, los políticos se aplican una máxima que consideran sagrada.

"La caridad bien entendida, comienza por uno mismo".

¿Qué decir de los beneficios de los bancos habiendo cortado el crédito a las pequeñas y medianas empresas y a los particulares?

Anoche, escuché en un interesante programa de televisión a un dirigente socialista de infausto recuerdo decir que, en España, el 74% de las empresas tienen menos de diez trabajadores y así no se puede seguir.

¿Será imbécil? La pequeña y mediana empresa supone más del 95% del tejido empresarial español y ese 95%, es el que crea también más del 95% del empleo. no ahora, claro, porque les han ahogado.

Así nos va.

Un abrazo.

felicitat ha dit...

Primer de tot, gràcies per aquest detall de part teva. La veritat es que no hi entec gaire de política, més aviat m'aborreix i m'esbera parlar-ne. Sóc del paré del viure i deixa viure, i amb poca cosa faig. Però senyors... que'n es de díficil aplicar-se a un mateix les crítiques, sempre tenen la culpa els altres.
Aixó que diu en J.L., es ven cert, donc així ho viuen els meus germans que son llauners i tenen un parell de treballadors, els estan matxacant a cop de pedra. I no dir del meu marit, treballa en una empresa, i del que li treuen al cap del mes, en podría menjar un altre a la família. I de mí, que vaig haver de plegar de la feina, perque a la botiga a on treballave no es podían permetre de tenir-me un temps a mitja jornada, i posar una noia en el meu puesto. De veritat, es indignant. Jo, ja no hi confío en ells, veig que tots ens están treient el poc suc que ens queda.
Ara també, no ens va costar poc ni res, als catalans, arribar fins a on estem, i venen aquest del PP i ens fan veure gossos lligats amb llangonissa, senyors... que ja tenim una edat. Deixem les coses més o menys com les tenim i apretenm-nos tots plegats una mica les ganes de llençar diners, aprofitem-los en crear llocs de treball que donguin fruit, escoles ben preparades, recolzem als professionals del àmbit que sigui, i per un temps, deixem les zones urbanístiques com estan, que de moment, ja hi cabem tots plegats.
Gràcies per compartir aquest petit espai, un petó Montserrat!

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola Montserrat:

En primer lloch Montserrat, t´he de dir que a mi amb sembla que el teu blog cada día es més bonic.
Mira, els colors pálids, les fotografíes que hi poses. jo li veig molta millora

Els catalans tenim molt de seny.
Jo encare que no visqui a Barcelona, no hi deixat mai de considerar-mi.
I mira tots els politics prometen, pero del dit al fet.

Esperem que els canvis no suguin per baixar les pensions els més débils.

Estic molesta per que a Valencia, no veiem la TV3.
La politique es una m...a.

Una abraçada tocaia, Montserrat

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Peroooooooooo ¿todavía te sorprendes? Para ellos eso es una diversión, no ves que estamos en crisis, no pueden ir a pasear en yate, ni en avión, pues ¡ya está! Todo lo hecho, yo lo deshago, lo critico, y sobre todo lo voy a hacer mejor ¿...? Estamos muy bien servidos, peroooooooooo ¿Qué tiene la política que se pelean por estar? Además da "gustito" oír como hablan, oyes por aquí decir a una concejala de alta alcurnia que en los madriles no hay contaminación y que eso no es perjudicial para la salud ¡¡¡¡Pero que lista madre!!! y así, así, así.
Querida amiga un montón de besos muy grandes