dilluns, 28 de febrer de 2011

LA SETMANA BLANCA A CATLUNYAIgnoro si a les demes autonomies, també es done el mateix cas. Perque a casA nostra, aquesta proposta sense veure la llum, ja ha quedat invalidada. No sé el perque de la maxa enrere, desprès de rumiar-s’ho tan temps.
Aquí es diu que es un cost que molts pares no poden assumir, que represente una despessa massa important en aquests moments de crisis, i que ja es pròu difìcil de per sí.
Total que els nens es quedarán sense les petites vacanes que els hi habíen promés.
Tampoc sé si els señors diputats i diputades, han tingut en compte, el que en pesen els nens. O es que ells no tenen res a dir?.
Una dita molt antiga díu: “ Als Sants i als minyons, no els prometis que no els dons.” Ere ben clar avans.....

8 comentaris:

felicitat ha dit...

Hola Montserrat! M'encanta aquesta reflexió. La veritat es que es diu que aquest es l'últim any que a Catalunya es fa la setmana d'hivern. Crec que no es així en les altres autonomíes de moment, i per ara. Penso que a els nens els hi va bé desconectar, el que passa es que postser durant el curs hi han matèries que queden més endarerides peque donen prioritat a d'altres. Es un sistema educatiu diferent, però está clar que els infants surten preparats si están al cas, i els pares els acompanyen. No vol dir que tots hagin de fer carrera, pero poden ser uns bons professionals, que també manca avui día. Jo crec que el que ha estat una badada ha esset que les empreses no estiguin preparades, com a altres indrets europeus, a poder gaudir de la setmana d'hivern per acompanyar els nens. Estaria bé poder fer vacances d'estiu i d'hivern, així la gent ens incorporariem amb més bon humor a la feina, igual que els infants. Ja se sap, Montserrat, el que passa cada vegada que hi ha un canvi de gobern, tot el que han fet els altres, no se perqué està malament. Penso que tambè hauriem de reflexionar sobre aixó. Petons.

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola Montserrat.

Els politics fan i desfan.

I mai se sap el que faran.


Mira aci a Valencia, encare que no vingui a tó amb la teva entrada ens han deixat sense la TV3.

Reb una abraçada desde la Terra de les Flors, Montserrat

Jota Ele ha dit...

En esta ocasión, lamento discrepar de ti, Montserrat.

Todos estos "inventos" no hacen más que los niños pierdan la concentración de sus estudios y es ya hora que, una de las cosas que aprendan, es que el esfuerzo personal es el que les va a proporcionar más dividendos en la vida y no la holganza.

Yo, que me he pasado mi vida estudiando y sigo en ello, siempre les he dicho a mis hijos que no conozco un solo caso de un estudiante que haya muerto en acto de servicio.

Un abrazo.

Unknown ha dit...

Els politics a vegades solen tenir idees de bombers.
Una abraçada
La carta encara està donant voltes “turístiques” per algun indret.

Pedro Ojeda Escudero ha dit...

La semana blanca es un buen sistema, pero no como se implanta en algunas comunidades españoles. Sin conciliación de la vida familiar en el trabajo no es buena, sino un problema. Hay mucho terreno que andar aun para la racionalización del calendario escolar español.
Gracias por tu apoyo estos días. Un beso.

Encarna Gómez ha dit...

La semana blanca és una semana perduda en el trimestre que milor es treballa amb els nens. Aquesta setmana fa anys que es feia o es fa a Osca, doncs és una província on les pistes d'esquí estan properes i era una manera de potenciar aquests esports entre els nens.
Aquesta setmana, no s'ha consultat amb els mestres catalans, com la majoria de les coses que ha decidit a la seva candidatura el sr. Maragall.
A les escoles d'elit, en moltes ja feien la setmana blanca però en les escoles públiques de barriades, implica una setmana de nens al carrer sense fer res perquè no tenen unes famílies que estiguin al darrere de la seva formació i de la seva educació. De forma que quan tornen, hem de comença a recordar coses que semblen siguin ja del curs passat.
Així que com a mestre de barri, estic encantada de què per l'any següent ja no hi hagi aquest invent únicament burgés.
Val la pena pensar en els més desprotegits i quan es parla de nens i educació encara més

Conxa ha dit...

Aqui, no hay semana blanca.
asi que no se.....

Lo de la velocidad del otro post.Sinceramente solo va a servir para mas multas. Aun los que no queremos correr,nos pasaremos del 110 sin darnos cuenta, y si no ya te contaré....

Y la casa moderna, tiene una muy buena pinta por tu explicación.

ale, todo en uno, que el tiempo me escasea jejejej

Un abrazo

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Querida amiga, es difícil en cuestión de "coles" ponerse de acuerdo, vacaciones si, vacaciones no, antes no teníamos tantas vacaciones y no pasaba nada, ahora la semana blanca, bueno aquí en La Mancha, para encontrar nieve "esquiable" tienen que ir bastante lejos y además todavía no están muy concienciados con ello, aquí es otra historia, pero también tienen vacaciones, cada uno tiene su forma de pensar, por otro lado pienso que los pobres "profes" tienen que descansar ¿tú qué crees? Yo pienso que te envió un montón de nevados abrazos.