dijous, 10 de febrer del 2011

L'EMBOLIC DELS BANCS I LES CAIXES D'ESTALVIS




Un del canvis notables al que ens ha conduit la crissi (S’em acut que des de ara no diré més crissi, sinó que batejaré aquesta situació com a: 1ª Guerra Enconómica Mundial) Ara que ho penso, no està malament. Ya sé que n’hem tingut d’altres, de guerres econòmiques, pero que la d’ara es la primera del segle XXI, no hi ha dubte.
Doncs em refería als canvis tan importants que es van produint, en aquest sector. Primer la fusió de très o quatre entitats en una, el que els ha obligat a canviar el nom, desprès de molts estires i arronces. Suposo que la mesura s’ha pres perque l’estalvi en oficines i de personal afavoreix la economia malsana de cada banc. (No ho entec, perque avans de la 1ª Guerra Econòmica Mundial, tots s’afanyaven en anunciar el guanys fabulosos del 30 o 40% més que l’any anterior. I aquesta increibla lletanía es va repetir molts y molts anys) Ara que a més a més, han rebut unes bones quantitats de diners del Estat, osigui del nostres calés, i d’haver expoliat y desnonat dels seus pisos, moltes families, resulte que encara no en tenen pròu, s’han de fusionar i fer mil equilibris, per no tancar portes.
Aixó estaba pensant aquesta tarde mentres feia cúa a la oficina de la Caixa, que com es dijous, obren per les tardes, aixó sí no poden donar ni pendre diners en metàlic. Oblidaba dir que al matí, com també només hi havie una guixeta oberta, amb una solo noia atenent, he hagut de marxar, desprès de 45 minuts.No podia aguantar estar tanta estona dempeus. Estalviar en personal estalvien. No sé si són els mateixos que van malgastar a mans plenes aquells guanys cantats tantes vegades.

1 comentari:

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Querida amiga: Que competencia más guay, entre las dos Montses, haciendo fotos sois unas maestras, las vas a tener que firmar, esta es preciosa. Es verdad ya no se si es banco o caja, ellos hacen y deshacen lo que quieren y les da la gana y nosotros tenemos que pasar por el aro, si nos gusta o no, pero es lo que hay y nada más. Eso si ellos ganas un montón de pasta, cobran hasta por el aire que respiramos dentro se su sala de espera ¡¡¡¡Algún sitio llegaremos!!!!
Besosssssssssss