dimarts, 29 de març del 2011

FER EL MENJAR.




No es que sigui una gran feinada que no es pugui resistir ni que sigui molt complicada, peró el principal inconvenient, de fer la cuina, no es solamente guisar i fer-ho bé. El mes difícil de tot es tríar el que has de fer, escullir el que cal fer, o pensar el que toque fer. Un cop donat aquest primer pas, el demés es bufar i fer ampolles. Mires si tens els ingredients i si no hi sòn els compres i llestos. (que també fa basarda)
Aixó tampoc vol dir que algún dia et vingu molt de gust provar una recepta nova, o vulguis guisar per un convidad o convidada especial. Tot canvie.
Però guisar de rutina per alimentarse, es la feina mes feixuga i més pesada de totes les de la casa.
Moltes persones que s’en ocupen, estaràn d’acord amb mí, en aquest particular; jo per no guisar sería capaç de pasar amb amanides i llet, que per nutrir el cos seríe suficient. Pero a casa em diuen que na-nai, i entenc que aquest na-nai, díu claríssimament que m’he de ficar a la cuina matí i vespre, tan si en tinc ganes com si nó.
Estic pensant en fer vaga qualsevol dia d’aquestos, i demanar sòu i compensacions.
I en caracter retrospectíu de 40 i molt anys !!!

3 comentaris:

Conxa ha dit...

jajajaj demana,demana....

es muy aburrido, ya no sabes que hacer,que cocinar, todos los dísa la misma canción ¿que hago para comer?¿qué hago para cenar? y lo peor lo peor es cuando preguntas..¿que te apetece para....? me da igual, lo que quieras!!

me entran ganas de matarrrrrrrrrrr

La otra cocina, la de innovar, preparar un menu especial y tal, me encanta.

Norma ha dit...

ja ja a todas nos pasa lo mismo. Como estoy a dieta y me gusta la verdura, ya lo acostumbré a mi esposo. Me acuerdo las comilonas que se hacían en casa de mamá, los postres, etc. Claro así estábamos.
Xe, me pusiste un plato?
Besossssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola Montserrat:
Cuinar es un art.
a mi el que més rabia ambfa es els caxarros que embruto sort que ara ho poso tot al lavavaxelles.
Pero faig molt escampall, encare que els dinars amb queden molt bons.

si for per mi sola.
Miira carn i peix a la planxa.
Això si el caldo que amb faltés mai.
Pewtons, Montserrat