dissabte, 14 de gener del 2012


Buscant dins al panxa dels meus arxíus, i fent neteja de idees inservibles, he trobat aquest bocí d’escrit, que no recordo haver-lo publicat. Crec que com a declaració de intencions es valid, i encara vigent.

Llaços d’estimació i respecte.

D’aquesta manera definiría la relació que tinc amb els nou vinguts a la familia, osigui una jove i dos gendres. Molt diferents entre sí i de prodecencies dispars, tots très tenen una cosa en comù que es el perquè els aprecio tant: fan inmesament feliços als meus tres fills.

I avui dia no es corrent que pasi. I a casa nostra, (ho dic orgullosa però humilment), ja fa uns quands anys que es respire enamoramens a tres bandes i al mateix temps amor filial del bó, per llurs fills. No es pot demanar més. (i toco la fusta del meu escriptori, per si acàs). Em pregunto que haurè fet o quin peatge tindré que abonar, per haver estat tant afortunada en aquest sentit. Ho penso moltles vegades. L’harmonia, el respecte mútuo, la cordialitat en el tracte, constancia i perseverancia en l’amor, son factor determinants en la relació de parella, i ells han trova, semble, la manera de fer-los realitat. Veritablement, una sogra, no pot demanar més. I una mare tampoc t’he que aspirar un altra cosa. Demanar dia a dia que les coses no canvíin mai. Per aconseguir-ho, s’ha de fer cada dia realitat, aquell refany castellà tan encertat de :” A Dios rogando pero con el mazo dando.”

Que vol dir ni mes ni menys que es té que cuidar l’hortet cada dia, abonar-lo. Arrencar les males herbes, que sempre en surt. I veure que la humitat, mantingui, el grau adecuat. I sempre pensant en el sol, que es la font principal, (llegim Amor)que no pot substituir-se en rès més

14 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Hola! He entrado a tu blog, parece que tiene muy interés y con llenos de la ilusión, me lo quedo. Grácias por compartir.
Mi corazón, Noemí.

Mariluz GH ha dit...

Felicidades Montserrat, da la impresión de ser una familia feliz y eso -hoy en día- es fundamental para soportar todos los avatares que vivimos y se avecinan. Enhorabuena :)

un abrazo y feliz finde

Anònim ha dit...

Tens un tresor amb aquesta família i l'afecte que us teniu ... És una sort ... ia seguir en aquesta bona sintonia per conservarla.
Molts petons.

felicitat ha dit...

Son molt maques aquestes paraules. És ven veritat que per ser mare i sogre s'ha de tenir un cor ben gran i tu el tens. Això és el millor regal que ens dóna la vida. Una abraçada ben forta!

yraya ha dit...

Me alegra que seas feliz con la familia y si que es verdad a la familia como al huerto, hay que cuidarlo.
Una abraçada molt forta

Montserrat Sala ha dit...

Hi ha un lloc dins del cor.
Pots veni a vistitar-me sempre que et vingui de gust. Hem far´sa contenta
Gracies i benvinguda.

Montserrat Sala ha dit...

Hola MaryluzGH. Si, si que es muy necesaria esta estabilidad familiar, porque estabilidad ciudadana a todos los niveles, hoy por hoy, no existe.
y con lo que se avecina!!!
Gracias amiga por pasarte.
Veo que tampoco has recibido el paquete. y por lo visto somas las únicas. es tan grande e inimaginable este obsequio, que es normal qui estemos nerviosas.

Montserrat Sala ha dit...

si es una bona sort. ens tenim també molt respecte. y molta llibertat individual. es molt important. espero sequir si puc, o podem, molts anys.
Gracies Anna.

Pedro Ojeda Escudero ha dit...

Quien trabaja con amor la tierra no puede ser malo.
Besos.

Belkis ha dit...

Definitivamente no se puede pedir más. Se nota que has sembrado con amor y en buena tierra y por ello la cosecha es de la mejor calidad.
Un abrazo Monse

Montserrat Sala ha dit...

Hola Felicitat: MOltes mercés per ser sempre tan amabla amb mí. També de tot cor, et dono les gracies.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Yraya: Será que como tengo un marido huertano, me gusta a mí tambén, cuidarlo a máximo para que rinda bién.

Un beso muy grande

Montserrat Sala ha dit...

Yo también soy de la misma opinión, profesor.
Muy cordialmente

Montserrat Sala ha dit...

Querida Belkis: Pienso que ha de ser así, pero yo cro ams bien que he tenido mucha suerte.
GRAcis por pasarte, amiga mia.