dissabte, 16 de gener del 2010

ARA TOQUE TREBALLAR PER HAITÍ

Com sempre en aquestos casos, tornem a engullir tots els reportatges de les televisons, òn es veuen baralles per arribar als llocs de destribiució d’alimentes, i aigua, per entrar als hospitals, que estan literalment atiborrats de ferits i d’altres miseries que no es poden ni referir. Tots el països fan enviamentes masius de medicaments, aliments, robes, agua i avions plenísims de arcticles de primera necesitat. Però les escenes continuen. Suposo que en algun llocs deu ser casi imposible d’arribar-hi. però i els heliciopters? i les motos de montanya, o quads per accedir´hi, òn són? Pel París-Dakar, no manquen esponsors, ni facilitats de tos tipus per atendre a una gent que solament van de passeig. I per Haití? No colpeje la conciencia de ningú? O bé al qui li arriben les quieixes, i té poder per solucionar-les, no en té de conciencia? Avui aquesta gran desgracia humanitaria a passat a Haití, pero quí ens asegure que no pugui passar a Manresa o a Andorra, per ejemple? Us hi veieu algú en aquestes circumstàncies? només pensar en aquesta posibilitat, s’hem posen els cabells de punta. I ells? es que no son fills del mateix Déu que nosaltres?
Desprès d’haver-los expoliat, i robat obertament, els seus mandataris tampoc corren massa. suposo que deuen esperar menjarse el pastís, un cop s’hagin acallat les veus, i d’altres noticies, passin a copsar la nostra atenció. Sempre la mateixa historia!

6 comentaris:

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

I CUANTA RAÓ QUE TENS MONTSERRAT.

MOLTES VEGADES LES AJUDES NO ARRIVEN DEL TOT ELS QUI TENEN D´ARRIVAR I PER CULPA D ´ ALGUNS MANDATARIS DELS PAISOS DAMNIFICATS.

PERO BUENO. COM DIUEN "HAZ BIEN Y NO MIRES A QUIEN",
CÁRITAS JA S´ESTÁ MOVILITZAN, SUPOSO QUE LES ALTRES O.E.N.G.E.S TAMBÈ.

UNA ABRAÇADA. Montserrat Llagostera.

Montserrat Sala ha dit...

Tu ho dius Montse: Cáritas s'està mobilitzant, pero es que ja fa 5 dies i els que van quedar víus, quan Càritas arribarà, ja serán morts. I amb tots els respectes per tot-hom. (Es veritat que més val tard que mai).

Estela ha dit...

Hola montserrat:

Espero que cada día que pase vayas notando mejoría de tu caída.

Llevas razon, !que desgracia mas grande! Dios quiera que nunca nos toque...aunque podría ser porque nuestra madre tierra se revela cada día más, con las barbaridades que hacemos los humanos.

Estoy muy atareada y apenas tengo tiempo de leeros, tengo una chica de baja, y tengo que cubrir todo el horario, pero siempre que pueda vendre a verte, cuidate mucho.

Un Beso!!

Montserrat Sala ha dit...

Es verdad que estoy un poco mejor. ya no duele tanto y he ganado un poco de movilidad y practica en el manejo del teclado, con una sola mano. Además como también tengo mas tiempo....Gracias por visitarme. Besitos.

Pedro Ojeda Escudero ha dit...

Me alegro de que estés mejor.
En cuanto a Haití: ojalá no nos olvidemos de esta gente dentro de unos días.

Montserrat Sala ha dit...

Muchas gracias Profesor. con afecto