dimarts, 27 d’octubre del 2009

CREUER S. FRANCISCO-MEXIC (continuació)

Mentres tent hem fet una roda de reconeixement, per les botiques, les joierires, els salons diversos que tenim a bord. Mejadors, sobretot. I bars. I escales. Panoràmiques, i interiors. Grans, amples i enmoquetades. A les zones d’aigua encara o hi hem pujat, Fà massa fred, i només obrir una porta, s’et treuen les ganes de treure-hi el nas.
Els jugadors i jugadores empedernits, disposen de un bon Casino, amb màquines escurabutxaques, taules de bingo, ruletes i bacarrà. Penso que no hi manque rès.

Un gimnas ben equipat, dispose de bons profesionals i entrenadors personals. Spa massatges, cures de pell, manicures, pedicures, perruqueria etc. etc.

Aquesta tarde, estàvem a una taula obsevant els fotògrafs que n’hi ha dos o très. Una noia especialment, tenie tal requesta, que les parelles, famílies i grups, feien cùa llarga pqerque ella es prengués. I a fé que hi tenie traça. Els arrenglerave, els feie mirar cap dreta o esquerra, o abraçats o ajeguts o damunt d’una escala, amb molta gracia i llestesa. He pensat: Mira, una persona que li agrade el seu treball i que el sap fer. Una bona profesional. I en el temps que correm, no abunde massa aquesta especie. Es la excepció que confirme la regla, de que la gent treballe a la força, i sense gens de gust. En general però, tot el personal de sevei del barco, es força bó i eficient.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! Vengo a agradecer tu visita y tu comentario. Soy castellanoparlante, pero entiendo bien el catalán... ¿estás ahora mismo de crucero? ¡Qué envidia!

Bueno, bueno... disfrútalo mucho.

Un besito... y nuevamente, gracias. Vuelve cuando quieras.

Montserrat Sala ha dit...

No, he llegado el domingo. Gracias por tu visita.
Perdí mi camara en N.Y.,es por eso que escribí con detalle todo lo que iba viviendo.Todo lo tengo escrito en catalán. Es mi lengua materna i en la que mejor me expreso. Pero no dejo de reconocer que la lengua castellana tiene una riqueza de matices muy grande i solo hay que leer tus poesias.