dijous, 29 d’octubre del 2009

CREUER S. FRANCISCO-MEXIC (continuació) 6.-

Ja he sabut, (que no es facil, perque aquí tot-hom parle en anglés), l’embolic dels noms. Resulte que Pixilingue, es el nom del port, que és lluny de La Paz 27 Kilòmetres. Un lloc també estrany, i solitari encara que semble predisposat a tractar bé al turisme. Algù va dir que ere un progrès sense ximeneies, el turisme. La realitat del país, el aquell costat del Pacífic, es que està tot, bastant enraderit, i que li manque moltes infraestructures i serveis per rebre gaires turistes, ara com ara.

Fá dos dies que tenim amics nous. Un matrimoni mexicá afincat als EEUU, fá treta anys, peró amb ganes de recuperar els origens, i adoren tot lo espanyol. Ells alhora son amics de uns americans autèntics i molt balladors, i semble ser que ens han integrat al grup. També hem conegut a un mallorquí, que es el responsable de tots els restaurants del barco. Osigui, que forme part del cuadre de comandaments. Ara amb residencia oficial a Costa Rica. Teníe moltes ganes de parlà català, i ens va explicar un munt de coses interessants del seu treball i demés. Amb totes questes persones, amb les que podem comunicar, el creuer va prenent forma. Que ja ere hora. I poc a poc totes les cares s’et fan conegudes, i et penses que estas més en familia. I sobretot et segueix sorprenent, la cantitat de gent obesa, invàlida i malcarada, que hi ha bord.
Aviu arriben a Mazatlán, que de lluny ja es veu una ciutat més gran. Tot just ho comencen a veure.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!! Respondo aquí a tu comentario porque no tienes una manera privada para contactar contigo.

En primer lugar, muchísimas gracias por tus palabras. En segundo lugar, SÍ, justo ahora mismo estoy esperando que salga de imprenta mi primer libro de poemas, supongo que durante la próxima semana o, lo más tardar, la siguiente, tendré los ejemplares.

Si te interesa, por favor contacta conmigo en: diavoloblog@gmail.com

Un beso... y nuevamente, gracias.

Anònim ha dit...

Hola... te dejé una dirección de contacto, pero supongo que no tienes interés :((

De todos modos, gracias siempre por tus palabras.