dimarts, 29 de setembre del 2009

SIS NINES

No he explicat encara que tinc sis netes. Sí. sí...6!!!
Són, no cal dir-ho, la alegria de la casa, i el mes gran tresor dels seus avis i padrins. El meu marit i jó que procedim del interior de la provincia de Lleida, en som els padrins tal com es costum per les nostres terres. I de pas som els úics a qui anomenen així. Els altres son els avis els iaios i demés.
De nenes, ni ha de tots colors i mides i puc ben assegurar, que són les maques i espavilades de tot el mon mundial. (jajajaja). Disculpeu aquesta llicencia, pero es que parlar de les meves nines totes les més preferidies, com jó els dic, hem fa perdre la compostura.
Dons en tinc una que es diu Anna (12)que es la meva nina gran més i preferida de totes, la segona es diu Marta(11) i també es la meva segona nina més preferida de totes. La tercera es la Rita(10) i ja no cal dir-ho es la tercera més preferida de totes. Etc. etc. Deprès segueix la Txell(8), la Clara(5), i per fí la Maria (3). Totes són, com podeu endivinar, la 4ª, la 5 i la 6ª les més preferides de la seva padrina i es veritat. Amb cada una d’elles i tinc un filing especial i diferent, i e acceptat per les dues bandes.
Totes van a l’escola i la més grand a l’institut, i la despesa en llibres, equipaments en roba i esport, es capitol important en els presupostos del pares. Pels Nadals, Reis, Mones, Palmes, sants i cumpleanys, aquí si que tenim la butxaca ben foradada, però cumplim amb molta ilusió i ganes.
Penso que són de les alegries més grands, que aquesta edad, ens té reservades.

1 comentari:

montse ha dit...

Bon tema has escollit, per mostrar la satisfacció del ser àvia. Jo la puc entendre perfectament perquè fa 8 mesos que ho he estat per primera vegada d'un nen preciòs.Ara la vida, tota gira al seu voltant!!... Quin goig més gran!!
Gràcies per haber-me donat l'oportunitat de poder expresar la meva sensació.
Una abraçada.