dimarts, 28 de juliol del 2009

Aixecarçe aviait al matí

Es un dels millors plaeres diaris que podem gaudir i Que s' ens done gratuitament:. Saludar el nou dia, pendre un bon café i fer uns estirements, suaus de gimnástica, preparen el cos, per afrontar les hores seguents de feina i dels problemes habituals. Obrir la finesra i endivinar que sotirá el sol…A mí em fá posar molt al-legra i hasta tinc ganes de cantar Com sempre el meu escrit es absolutament partidista, però respecto totes les demés idees, fins i tot les dels qui ni els agrade anar a dormir, i preferixen vetllar en una discoteca i després a la corresponent "affter hours". Son gustos canviants en tot cas. En la vida sempre hi ha moments per tot. I jo he viscut hores en les que no pensat el mateix que ara. Ho reconec.
Peró avui estic per parlar de la primera opció Una dutxa es un bon complement, i já poden arribar históries que segeurament podrás amb totes, amb convenciment i claretat de idees.
Despres, gaudeixes d' un altre gustet rellevant: L´esmmorzar. Hi hagi el que hi hagi, la gana es feta, i es disfrute molt més. El primer glop del café amb llet o la primera mossegada a un entrepá recent preparat, es una de les poques coses, que no et poden amargar els politics de torn.
Perque, heus aquí un altre tema. Les notícies millor que esperin una estona. Es l´unic que el por capgirarel dia. I per lo tant millor defugir-les a primera hora i deixar.les si pot ser per un altra día. Total el negatíu millor ignor-ho, i el posotíu já se sabrá igualment.