dissabte, 8 de gener del 2011

UNA DESCONEGUDDA ANOMENADDA BRIGITE BARDOT

No sé si el joven francés la coneix o nó, si sap de la seva existencia. Una vida turbulenta y exitosa. Una auténtica dehesa del anys seixanta, setanta.
Es deie d’ella que aportave al govern fracés, més divises que la marca Renault d’automòvils. Tot un mite, vaja.
A casa nostra, el joves de menys de 20 anys no tenen idea de la seva existencia, a pesar de que figure en totes les encilopèdies. Que ho és de efímera la fama!
Una dona que ho và tenir tot al seu abast: homes, diners, cases, i el reconeixement mundial, d’ésser, una bellesa, fora del comú. Una cara de nina, amb llavis carnosos, ben dibuixats, ulls grans, caballera rossa y ondulada, cintura molt prima, cames llargues i ben tornejades i la mirada de nina pero desafiant y atrevida. Una auténtica bomba sexual. Va marcar una època, una moda, i un sistema de vida lliura, sense cap mena de subjecció niética ni moral. Va casarse, si la memòria no em falle, tres o quatre vegades, fins i tot va teneir un fill, del que mai es va ocupar.
Però l’ocàs també l’hi va arribar. y per una dona tam guapa com ella, li va ser molt dificill l’envelliment. Ara convertida en una señora de setanta i un bon pico, semble una bruixa, perque no ha sabut embellir i transformar-se a temps. Viu a la Cosa al Sur de França, i s‘ocupe dels gats y gossos abandonats. Defensora acérrima dels animals ha creat una fundació o assossiació, d’animals maltractats. ambé es membre del `partit ultradretà de Le Penn
Ella que va tractar a les persones amb tot el meys-prèu, que va fer anar tots el homes com a pallasssos darrere séu, que va renunciar al seu propi fill, ara ens surt amb la vena del protecionisme animal, però això sí: Sempre al seu aire.

6 comentaris:

Jota Ele ha dit...

Todo un mito de aquellos años, Montserrat.

Efectivamente, había en ella una "inocencia perversa" que volvía loco a cualquiera.

El tiempo no pasa en balde y hoy es una anciana que vive olvidada con su obsesión por los animales que, a veces, ha rozado el esperpento.

En cualquier caso, siempre nos quedará aquella B.B. de "Y Dios creó a la mujer", de Roger Vadim.

Un abrazo.

la reina del mambo ha dit...

Todo un mito, no me ha gustado nunca precisamente por su desprecio hacía las personas (es mi opinión).
Muy buen texto muy informativo, gracias.
Un beso

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Brigitte Bardot, Bardot, tu estilo triunfó triunfó y fue por tu belleza que la nueva ola se creó.

Doncs si Montserrat, ja veus.

Un día va dir "El dia que conoci a los hombres, amé más a los perros" i es va convertir en una defensora acerrima dels animals.

Ella que havia sigut tot un sex-simbol.

Coses de la vida.

Una abraçada tocaia, Montserrat

Unknown ha dit...

Els mites es magnifiquen i a vegades oblidem que son persones de car i os com nosaltres amb els mateixos defectes i virtuts.
Una abraçada

Unknown ha dit...

Per cert,aquesta dita es d'ella.
He tenido éxito en la vida. Ahora intento hacer de mi vida un éxito.
BARDOT, Brigitte

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Querida amiga ¿Quien no vistió como ella? Me gustaban los cuadros de la BB, rosas y blancos de vichy, recuerdo que llevaba unos pantaloncitos cortosssssssssss, rosas y una blusa suelta de cuadros rosas y blancos de la BB, mi tío el cura, se alarmaba, estira los pantalones nena, y yo me daban ganas de coger las estisores, y fe ñaccccccccccc, mes curt encara, todo es broma no podía cortar más por que no había más tela, eso para la playaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhh en Caldetaassssssssssssss¡¡¡¡
Benditos años, quiero que vuelvannnnnnnnnnnnnnnn, buaaaaaaaaaaa, por lo menos sentar la cabeza y que me entre el seny.
Te mando mil besos y mi renacer con el nuevo año. Se me olvidaba como ahora no comentas te da tiempo a cambiar de lukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk