dimecres, 12 de gener del 2011

BOTES, PILOTES, INSIGNIES... TOT D'OR.



Els seguirdors del Futbol Club Barcelona, estan d’enhorabona. No paren de recollir premis, individuals colectíus i bona premsa arréu.
Jo cada dia, des de fa dos anys, passo per devant del estadi dos cops en setmana, i puc ben assegurar que s’ha produit un canvi espectacular. Sempre són les 10 11 hores del matí, i avans, i en aquella hora no s’hi veie mai nungú. Però des de aquest estiu, tots el dies de la setmana hi ha autocars i gent caminant cap aquell indret. Devant la porta, un tumulte i cada dia s’hi veuen també, les consabudes paradetes de gorros, bufandes, clauers i demés elements de la iconografía culé.
Sabía i quasi em feie vergonya reconeixer-ho, que el museu de Barça es el més vistat de Barcelona, en detriment de Museu Picasso, del Nacional amb tot el romànic català, ademés de itinerants de molt valor artístic. També del de la Sagrada Família o la Pedrera. Però no quede altre remei que rendir-se a la evidencia. Can Barça, la seva Masía y el seu museu, atrauen tal cantitat de visitants, que semble mentida que haguem arribat en aquest punt en un país com el nostre.
La gran propaganda que es fà de tots els exits, i del reconeixement internacional, encara que sigui polemititzat, per la resta del estat, han fet arribar al cim de la popularitat Barcelona, igual com va passar amb els JJOO. de 1992.
Sigui pel que sigui que no ens manquin els nostres turistes de cada dia: AMÉN.

6 comentaris:

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Bona nit;:

El Barça, es el Barça i força Barça.

A mi no m´agrada el fútbol, pero el mue marit es del Barça i no vegis quan el mira per la TV-3, que encare la veiem a Valencia.

Reb una abraçada, Montserrat

Norma ha dit...

Me gustó tu post. Amo el futbol y todo tipo de deporte. Es más casi soy más fanática que mi esposo para verlos. Lo del Barça es genial. Juegan rebien, el tiki tiki es fundamental.
Besos y muchos.

Pedro Ojeda Escudero ha dit...

La verdad es que da gusto ver jugar a este equipo.

Conxa ha dit...

el futbol es el futbol....

Y si vienen turistas por el futbol..alabado sea!!

Eastriver ha dit...

Mira, que vinguin i que disfrutin com vulguin... Ara, a mi se'm fa tan raro aixo d'anar a una ciutat i anar a veure el camp de futbol... Es podria dir que segurament no es tracta d'un turisme massa cultural, jaja, pero bueno, cada un que faci i desfaci, mentre no emprenyi ningú.

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

El fútbol se resume en Barça y Madrid ¿Nos fijamos como juegan otros? No, por que son pobres, bueno como veo que todas sois ricas yo pongo mi granito de arena y digo que hay otros que también me gustan precisamente por amar el deporte, pero "la pela es la pela" bueno peroooooooooooooo Visca el Barça y la "pulgita atomica" yyyyyyyyyyyyyyy besos a ti.