dimarts, 18 de gener del 2011

PORTES VELLES DE CASES ABANDONADES




Els hi tinc una especial predilecció.Sempre que en veig una no puc reisistir la temptació de fotografiar-la. Em desperten la imaginació. començo a pensar les persones que la van atravesar, potser centenars de vegades, i que els hauríe portat a habitar la casa, i perque la habien deixada.
Son incònites que no les podrè saber mai, pero que la meva fantasía, em porte a imaginar, nens, vells i hisitories de tota mena. Aquesta de la fotografía d’avui, es la porta de una cort de pors, segons van dir, i es en front de la casa aque havie estat habitadan cinquanta anys enrere. Ja aleshores tenir la feina apropet de casa, ere un avantatge gran. Les olors que ara ens molesten tan, en aquella epoca, ni es tenien en compte. Bona vista d'un riuet al fons. Bucòlica peró maca,pensojó

5 comentaris:

mariajesusparadela ha dit...

personas y tiempos, espacios y días. La imaginación los crea con una sola imagen.

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola Montserrat:

Veig que ja poses fotografies i de veritat que val la pena.

Això eren les olors de camp.
Ara el que olorem, son flaires bencina i contaminació.

Una abraçada, Montserrat

L. Gispert ha dit...

Una imagen muy bucólica, amiga Montserrat. Estos encuentros con el pasado te entristecen, pero avivan la imaginación. Sabes, anoche fui seleccionando los lugares deshabitados en una comarca vecina. Voy a visitarlos. Y el olor a campo y a tiempo pasado me emocionará, seguro.

Un abrazo,

Luis.

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Mira que bien!!!!!!!!!!! Ahora también se nos ha vuelto fotógrafa, eso esta bien, muy bien, pronto tendrás que firmar las mismas y con letras que se vean bien para poder distinguirlas, eso sí, esta es preciosa, a mi también me gustan y me pregunto yo ¿A quien no? ¿Será la nostalgia? Por arriba, por el Pirineo todavía quedan algunas que son maravillosas, Bueno sigue así de bien y recibe un montón de besos, pronto escribirás grandes cuentos.

Unknown ha dit...

Un porta oberta no solament invita a entrar o sortir, es el primer pas per conèixer tot allò que s’amaga a la nostra mirada, ja sigui del interior o del exterior.
Les portes obertes sense ningú que les vogui traspassar son passadissos fantasmagòrics que esperen una nova oportunitat per reviure alguna anècdota passada.
Quina llàstima que l’home sol oblidar amb tanta facilitat aquells recons on va viure i creixa. A vegades els mal records ajuden a fer oblidar el bons que també varen existir encara que en menys quantitat.
Una abraçada