dijous, 20 de gener del 2011

A LA VORETA DEL MAR




No en tinc gaira costum, pero avui he anat a passejar a la vora del mar. O de la mar, que tan déu ser. Feie bon temps per estar encara en dates de plé hivern. Justament la setmana dels barbuts, que segons expliquen les cròniques es la pitjor setmana meteorològica, de l’estació.

Es tan agradable trobar-se allà. Sentir l’olor de la sal, pendre la humitat a la cara, respirar fons, aclucar els ulls, deixar volar l’imaginació, i fins i tot obrir els braços, com si vulguèssim aixecar el vol, com fan ho fan les gavines, o com si tinguèssim la bona idea de donar gracies a Déu, per tota la maravella que és i represente la mar.

Es un temps que la gent no escull aquest indret per fer les seves sortides, pero trovo que s’equivoquen. Ara es pot aparcar a ràn de sorra. Al estíu imposible en cap lloc, ni aprop ni llunyà. Tampoc pots beure ni asseure’t a cap xiringuito, tot es plè a besar. i l’aigua no es véu de tanta gentada. Conclusió: Pendre una bufanda unes botes i un anorak, i a respirar sà, que a Barcelona ho tenim a l’abast i es barat. De les poques coses que són un luxe autèntic. De les poques, que es poden somiar i tenir en una gran metròpoli.
Cal aprofitar-ho. I no sé realment perqué no hi vaig més sovint.

7 comentaris:

L. Gispert ha dit...

Excelente paseos, amiga Montserrat. Apetece ahora en invierno recorrer la costa. Yo lo hago a menudo. Y me encanta. Hay tantos detalles que ver y gozar.

Vamos, no entiendo a los que se aburren...

Un abrazo,

Luis.

felicitat ha dit...

Espero que t'hagis emportat un trosset de mi!jaja. Petons.

Conxa ha dit...

ahhhhhhhhhhhh acabo de descubrir por muchas veces mi comentarios no salen!!!!

He comentado,le doy al comentar de l'entrada y como el sistema me lleva al inicio de tu post, cierro blog y me voy. Y claro, NO ME HE DADO CUENTA LO DE LA VERIFICACION DE PALABRA!!!

asi que ya lo se para las demás ocasiones.... solo tengo que recordarlo jajajaj

Te decía que yo voy mucho mas al mar ahora y hasta mayo, que en verano, la tengo muy cerca, y cualquier festivo es una buena razon para pasear,

Unknown ha dit...

Contemplar el mar i deixar volar la imaginació es un pler difícil de poder explicar.
Transmet molt be les sensacions viscudes.
Una abraçada

Norma ha dit...

Qué buen lugar, yo haría lo mismo, me abrigo y me subo a una lancha. Hermoso, hermoso.
Cariños.

Jota Ele ha dit...

dichosos vosotros que tenéis un tiempo razonablemente bueno. Aquí nos estamos chupando los dedos del frío.

Pocas cosas tan placenteras hay como pasear al borde del mar. Y, si es en soledad, mejor que mejor. La inmensidad del mar es uno de los lugares que más nos invitan a la reflexión.

Un abrazo, Montserrat.

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Te envidio el paseoooooooooooooooooooooo. Besossssssss