dilluns, 3 de gener del 2011

ARA TOQUEN REBAIXES

.
El mes de Gener ha estat sempre el de les rebaixes. Començaven l’endemá del Reis, i seguíen les segones rebixes i fins a les terceres que ja s’estenien a finals del mes de Febrer o primeríes del de Març. Ara com totes les coses canvíen, les rebaixes també han modificat la data i els percentatges. Es té que dir que a favor dels compradors.
Enguany de forma natural i espotània, les esperades rebaixes, han començat l’endemà de Capdany i tots els començos han posat als aparadors el anunci de 30,40,i 50% mínim, i en algúns articles de més temporada, fin poden arribar al 70%. D’aquesta manera, quasi val la pena, esperar a comprar el regals de Reis el dia 2, 3, 4, y 5 de Gener. Y haurà temps, i el consumidor que pugui esperar, es guanyarà uns bons dinerets. o sino podrà comprar regals que d’altra manera, i amb la gran crisi actual, no hi podrien arribar.
Una cosa u altra hi hagi de bó per explicar en mitg d’aques món turbulent, desigual i injust. Que sigui la enhorabona per tots comerciants i consumidors.
Tots, aixó sí, sense deixar d’apretar-se el cinturón.