dilluns, 20 de desembre del 2010

CATALUNYA DÍU SÍ A LA MARATÒ DE TV3

Va començar tímidament, com ja ho habíen fet en d’altres televisions encara que de manera diferent. Estava bé, millor pensat, ben diregit, i van col-laborar en l’incipient proyecte, molta gent séria i compromesa. Aviat es va saver els comptes i òn havien anat a parar aquells diners, que molt generosament havíen donat els participants. Aixó va agradar molt a la audiencia.

Ara, 19 anys desprès, en tots els poblets catalans, i en les mitjanes i grans ciutats, fan les seves rifes, sopars, teatres, aerobics, curses de tota mena, i diverses activitats en escoles, clubs esportíus, asociacions de jubilats, de futbol, de basquet, i molts artistes convidats, que hi ajuden en cada edició, amb la seva actuació desinteressada. El que fa més audiencia es el testimoni i les entrevistes amb els afectats, les seves famílies i els metges que els tracten, normalment especialistes de renom, que expliquen tot el que es va fent en recerca, i noves tecnologíes.

Aquest preàmbul, em serveix per dir que tots el meus païssans i jo mateixa, estem molt orgullosos de la escandalosa quantitat de diners que es va recaptar a la Maratò. I molt satisfets perque estem segurs que la vida de molts malalts, es veurà fortament millorada amb una qualitat impensable de les seves capacitats cognitives i de moviment. I la recerca farà que es puguin investigar, un munt de incògnites en altres malaltíes fins ara incurables.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Certes iniciatives son molt lloables i plenes de bones intencions. Abans, les seguia i si podia, i col•laborava. Avui en dia, miro les noticies per Internet i en sento feliç del que s’ha obtingut.
Una forta abraçada

Anònim ha dit...

Magnifica Maraton la de ayer...Cataluña es solidaria al 100% y para constatar esa realidad ahí estás las entrañables maratones que desde hace años recaudan para la investigación...
Todo un exito....

jg riobò ha dit...

Intentos de poner dinero donde otras instancias deberían.

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Esta de moda todas estas cosas, me pregunto ¿Se han dado cuenta que todo, absolutamente todo lo tiene que hacer el pueblo? Con estas historias, el día de la banderita, al día siguiente el cáncer y bueno, se sabe donde va todo?
Mil abrazos y Felices Fiestas