dijous, 16 de desembre del 2010

ELS LLIBRES DE CUINA

Cada vegada hi més publicacions especialitzades del tema. Tots el que saben una mica de com moure’s entre fogons, acaben per escriure unes receptes del que sigu: “Les mil maneres de fer el pa amb tomaquet”., “Curset de fulanito per plats de bacallà”, “Amanides per tots els gustos”, “Cuina facil en temps de crisi”, “ Menús variats per a solters”, “Cuinar sense calories”, “La salut comence a al cuina”, “Plats especials per Nadal”. “Aprimar-se menjant de tot i molt”.... No acabaría pas, perque son tants y tan variats,que quan passo per un aparadaor d'una libreria, m’aturo uns moments amb el nas empegat al vidre, i de seguida veig una muntera de llibres enquadernats a tot color, y amb unes portades llamatives i uns titols molt sutgerents.
I pel que semble es un dels temes mes demanats pels lectors. Ara, per les dedes en que mes es ven el libre com a regal, les enciclopèdies sobre temes culinaris, s’emporten al palma. Exit de ventes assegurat, i el best seller de la botiga es aquest y no pas la ultima novela d’en Ken Follet, o un recopilatori de poemes de Antonio Machado. Semble mentida per es així.

3 comentaris:

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola Montserrat:

Doncs jo mes m´estimo que amb regalin llibres.
Los Pilares de la tierra, he llegit la primera parta. Ara anomenant en Ken follet m´has donat una idea i potser demanaré que amb regalin la segona.
Fa dos anys amb regalaren La Catedral del Mar.

Fa gracia, pero el que li agrada més mirar llibres de cuina i recetes noves es en Gabriel.
Mira mi qu no amb falti en el dinar per Nadal l´escudella, amb la seva pilota, pilotes jo en poso tres o cuatre, els osos i la carn de badella, el trocet dde botifarra negra, el pollastre i gallina i els cigronets. I com no la pasta de galets, amb el formatge rallat.

El meu home s´encarrega dels entramesos, marisc i els capricis.

Reb una abraçada, Montserrat

jg riobò ha dit...

Mi mujer que es una gran cocinera los acumula y nunca los mira.

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Mejor me regalan cualquier otro libro, me apasiona la cocina y me gusta experimentar y hacer cosas nuevas, mi marido me dice ¡soy el conejillo de indias! Pero... todavía esta vivo ¿no? Besos con ciruelas y piñones.