dijous, 23 de desembre del 2010

EL BROGIT DE LES CASSOLES

Si alguna festa tenim en el calendari, que sigui tipicament una festa gastronòmica, aquesta és sens dubte el Nadal. A més a més de tota la parafernalia dels regals, el seguiment fevoròs de la luturgia del Advent, en molts casos, tot el demés es festa de taula, de menjar i beure.

Vas a qualsevol escala de veïns i els olors forts i especiats dels guisats, se senten d’un tròs lluny. Les escudelles grand tradició i per fer la qual es requereixen, tres o quatre olles, algunes ben grans de mida. Unes olles que només es fan servir una vegada a l’any. I es que i posem tanta quantitat de menjar, que si pensésim amb el nostre fetge i els nostres rinyons, segurament en treuriem la mitat.

Però que hi farem, les tradicións són les tradicions, i si después s’ha d’anar a urgencies per un empatx, s’hi vá i llestos.
Però insisteixo, ho tendríem que fer al revés. comprar menys, perque ara es quand tot es més car, ens estalviaríem les urgencies i un munt de diners. I el nostre cos i la nostra salud, no s’en resentiríe.

BONES FESTES I BONS MENJARS, PER TOTS!!!

5 comentaris:

Eastriver ha dit...

jajajjaja, bons menjars, bons menjars, jaja. I bon any per a tots plegats.

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Que aproveche ¡¡¡¡FELIZ NAVIDAD!!!! Brindo con todos y buenos manjares sobre la mesaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Abrazos

jg riobò ha dit...

jgriobo@ono.com

Marcos ha dit...

Montserrat et desitjo uns dies molt feliços a tu i a tots els teus. I sobretot que no hagis d'anar a urgències per un empatx.
Bones festes.
Salutacions progressistes de Madrid.

Conxa ha dit...

Yo la verdad es que nome excedo en cuanto cantidad...

Qué pases una feliz noche, y que no llegues al empacho xdddd

Um abrazo.