divendres, 17 de setembre del 2010

LA PLUJA

N’he parlat moltes vegades de la pluja, però es que avui plòu a bots y barrals, i es un tema que tampoc s’agote. Sempre hi ha quelcom a dír, de cuand tenim aquesta perturbació per damunt
Es l’hora d’entrar al coles y una estampa multicolor que m’agrade molt, la formen els colors dels paraigües. Les correcuites de les mares cap al cotxes i les cues que s’han de fer de bon matí, ja donen una idea del que serà el dia. No arribarem a temps ni al hora al metge, al advocat, al banc i els grans magatzems estarán a tope. Perque un cop comence a ploure a mitjans de Setembre, ja ens pensem que sóm a l’hivern. i a comprar peces d’abric toquen. Amb el facil que resultaríe obrir l’armari de la roba de temporada i vuere que hi tenim per aptofitar, i esperar per al menys a mitjans de Novembre o principis de Desembre, per saber quina peça amb de reposar o de comprar.
Perque no ho dubtéu, la calor encara tornará. Hi ha molts anys, que el dia 1 de Novembre, hem d’anar a menjarnos les castanyes a la platya.
No ens precipitem que no convé ni a les nostres butxaques, ni al nostre presupots. Féu-me cas.
Mentres tant y si teníu uns minuts, seieu-vos, devant la finestra i contempleu l’espectacle. S’ho val la pena.

18 comentaris:

Maribel ha dit...

Bon dia Montserrat,
felicitats pel blog, tens molt de sentiment amb el que escrius, avui jo també he patit la pluja, sé que és com màgica, però sempre és millor quan pots estar a casa per contemplar-la.
Un petó violeta,
Maribel

Anònim ha dit...

Amo la lluvia, para mí es música en mis oídos!
Me encanta ver llover! Y cuando más agua cae, mucho mejor!!

Gracias por tu visita!

BESOTES GUAPA Y BUEN FINDE!

Jota Ele ha dit...

¡Ja, ja, ja, ja!

Te haré caso, Montserrat.

No me compraré trajes de temporada hasta que tu me lo digas. Pero, por favor, que no se te olvide, no vaya a ser que me congele por madrid con la ropa de verano.

Un abrazo.

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Me gusta la lluvia, últimamente más, quizás es porque aquí donde vivo ahora no es lugar de muchas lluvias, pero ese olor a tierra mojada, ese pasear por debajo de esa lluvia fina que parece un rebautizar, amo tanto el agua que todo ese aroma de la lluvia para mi es un placer, ayer me pareció que iba a llover, no hubo forma, ni una gota, claro mi marido dice que es porque tengo la manía de sacar mis macetas de interior para que se me limpien y asusto a las nubes ¿sera por eso?
Besos querida amiga

TORO SALVAJE ha dit...

Tents tota la raó. Recordo una castanyada amb calor insoportable.

Encara tornarà.

Petons.

Anònim ha dit...

El tiempo está transtornado...
La figura de la castañera y los boniatos en noviebre se ha desfigurado bastante...
Hoy en Barcelona ha llovido todo el dia, si estás en casa y no has de salir es agradable, de lo contrario y con la ciudad colapsada de coches...un caos...

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

HOLA:

AQUESTA NIT A PLOGUT A VALENCIA A BOTS I BARRALS. LLAMPSA I TRONS.

I COM TU DIUS ARA COMENÇARÉ A REVISAR ARMARIS.

I COMQUE SOC UNA DRAPAIRE, NO VULDRÉ TIRAR RÉS I EL MEU MARIT, COM M´EN DESCUIDI FARÁ NETEJA I QUAN BUSQUI UNA COSA NO LA TROVARÉ.

ELL ES SUPERORDENAT I JO UNA DESORDENADA. BUENO EXAGERO UNA MICA SAPS.

PETONS, Montserrat

Myriam ha dit...

Claro que por momentos esta lluvia llora en demasía....

Montserrat Sala ha dit...

Maribel: Gracies per entrar al meu blog, que també es el teu quand tu vulguis. Llegirme es un gran regal que em fás, i avui aniré a descansar una mica més contenta. Fins un altre dia!

Montserrat Sala ha dit...

Yo también amo la lluvia Stanley, el caso es que tengo muchos posts decdicados a ella. Sin embargo, siempre traen consigo algún disgustillo, y muchas salidas de bomberos. Beso, majo!

Montserrat Sala ha dit...

Joa Ele: ni lloviendo a mares, se te quita el buen humor. Me encanta.
No te preocupes, yo te aviso cuando te tengas que pasar por el Corte Inglés. Pero no olvides hay que mirar primero el fondo de armario. Seguro que no necesitarás correr. Besos.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Higorca: Seguro que si sacas todas las plantas de interior para que se laven, lo más seguro es que no caiga una gota. No conoces la ley de Murphy? Pués eso. Besos y abrazos.

Montserrat Sala ha dit...

Toro: Tu també ho recordes? Pase molts anys que
el temps també proteste per tot.
Salud amic meu!

Montserrat Sala ha dit...

Hola Anna Jorba: Vaja natalici mes mullat que has tingut, noia.
Espero que no hagi estat motíu de disgust en un dia tan assenyalat per tu. I que t'hagin fet molts regals. La faixa encara nó?....
Petons.

Montserrat Sala ha dit...

Montserrat: Una dona altruista y desinteressada com tú, que veu les necesitat dels demés i només procure ajudar, no pot ser de cap manera, una persona ordenada, perque no te mai temps per ella mateixa.
Però jo crec que tú estás en el bon camí, millor que les que som tan endressades. Moltes abraçades

Montserrat Sala ha dit...

Miryam: Hay lugares donde la lluvia ha sido tan fuerte y persistente, que han habido problemas gordos con las inundaciones, el granizo, i la bajada tan fuerte de las temperaturas.
Gracias por comentar, y saludos cordiales.

jg riobò ha dit...

Nos llevará tiempo acostumbrarnos a estos desarreglos que serán para siempre.

Montserrat Sala ha dit...

SI, tardaremos en aceptaralos y soportarlos.
Gracias por vinir a mi blog. un abrazo