dimecres, 27 d’abril del 2011

LES PICABARALLES DELS ENTRENADORS DE FUTBOL



Els partits de butbol es juguen ara, fora del camp. Si, així es: Unes declaracions a la televisió amb acusacions contra els àrbitres, contra la directiiva i contra el que s’els hi posi endavant i en els moment decisius del torneig que es jugui, ambdòs equips, encenen la metxa, que ja està prou calenta, i pataplam!!!. Salten los gospires amb un nervi i una velocitat que, el foc ya no es pot aturar.

Al entrar en aquesta espiral de paraules malsonants, i de gestos malgirbats, llavors es quan surten a relluir, elS verdaderS monstres que portem a dins. Que rés te a veure ni amb el futbol, ni en general amb cap esport.

Es jugue sobretot a desequilibrar al contrari, sigui pels métodes que sigui. Ofenent, faltan al respete, insultant a tothom i fent tot el soroll que poden. La veritat no se pas òn anireim a parar.

Si busquem culpables del que està passant ara mateix, ho poden ser; els medis de comunicació, els directíus dels clubs, i en última instancia, nosaltres: els que volen, lleguim i ens agrade revolcar-nos en el morbo, de saber com matar al contrincant. Si seguim d’aquesta manera no ens cal pas una altra confrontació bélica, perque aquesta també es pròu perillosa encara que i Gracies a Deu, incruenta.

8 comentaris:

mariajesusparadela ha dit...

Desgraciadamente, igual que la política.
Hoy, por encima de la educación, prima el insulto.

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Saps montserrta.

ahir quan vareig sentir les declaracions del Sr. Mouriño, vaig pensar "Si la enveja es tornés tinya..., quands tinyosos que hi hauria"

I es que no saben perdre.

Una abraçada tocaia, Montserrat

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Saps Montserrat, que vaig tan depressa que teclejo malament.

Petons, Montserrat

Encarna Gómez ha dit...

Tens molta raó, és vergonyós que s'acceptin certes declaracions i faltes de respecte en públic. Tota aquesta gent de l'esport són un model pels nostres nanos i veuen en ells una cosa que en passo els dies lluitant per a què aprenguin que és la bona educació. Crec que aquestes persones haurien d'estar amonestades davant aquestes mostres de falta de respecte a una altra persona, club, etc. i que, públicament, prenguessin exemple del sr. Guardiola que cada vegada que surt davant dels mitjans de comunicació mostra respecte i educació a tothom

Anònim ha dit...

La violencia verbal y física en el fútbol no conoce fronteras. Aquí también sucede lo mismo. Será que los seres humanos están cada vez más enfermos? Temo que sí....

BESOTES HERMOSA Y BUEN FINDE!!!!!!!!!!!!!

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

¿Tienen envidia? Esto sería polémica y a mi el fútbol me resbala mucho, creo que es eso... negocio, polémica, menos deporte todo. Ni soy del Madrid, y tampoco del Barça, me avergüenza oír al uno y al otro, y ver como Pique por ejemplo, hace unas declaraciones nada bonitas, y Pujol, se quita la medalla con un tirón "despampanante", despreciando algo que le han puesto. No hay envidia por ningún lado, hay inquina, como en todo hoy día, nadie se conforma con aquello que tiene, quiere más, y, más, y, más. Da pena todo, esto es algo inaudito, despreciamos todo aquello que no podemos conseguir. Me gusta el deporte, sano, y eso en el fútbol no lo veo, así que cambio la cadena de la tele.
Mil besos querida amiga. Es mi opinión, posiblemente no sea la mejor, pero eso sí, es la mía.

mariajesusparadela ha dit...

Se te echa en falta.

Pedro Ojeda Escudero ha dit...

Querida amiga: todo es ya espectáculo televisivo. ¿Deporte? Ni siquiera cuando se juega bien, porque allí también juega el dinero y las televisiones.