dimarts, 16 d’agost del 2011

M'AGRADA BALLAR EL XIM-PUM, XIM-PUM


Des de sempre m'agradat el ball. Igual que la meva mare que també deia que l'hi xiflave. I es que en la seva joventut, segons deien tots, ere molt bona balladora. Això jo no ha vaig veure mai, però ara penso que jo dec ser igual que ella perqué, també m'agrade molt. Girar al ritme d'un vals, o trepitjar fort el terra amb xulería, quan es tracte de ballar un pasdoble, m'encante. Per no parlar de marcar uns passos de tango. Potser no es pròu fí, ni adient a una edat, però m'agrada y gaudeixo, quand es presente l'ocasió de poder-ho fer. A més el meu marit balle molt bé, (Vàrem començar a festejar al ball) però s'ha tornat una mica gandul.
Enguany, hem tornat a temps per les celebracions de la festa Major del poble, i ara que ja s'ha acabat , i tot caminant cap a casa, hem contabilitzat, que hem ballat 4 dies seguits. Que no està gens malament. Cap any com aquest!
Al sortir de casa, tinc mal de cap, de ronyons, i no m'aguanto denpeus. Peró quan soc a la plaza, s'hem passen tots els mals, i per l'art encantament, estic com una rosa. Y a ballar!!!

5 comentaris:

Mariluz GH ha dit...

¡¡A bailar, si señora!! Y quien no lo vea fino ni adecuado ¡¡¡QUE NO MIRE!!! hacéis muy requetebién :)

dulces sueños

zel ha dit...

Així m'agrada, que no podem deixar que el cos se'ns encarcari!

I per cert, per fi he trobat el teu blog! Ja era hora, noia, no me'n sortia...

Encarni ha dit...

Y esta canción que vamos a pinchar hoy está dedicada a Monserrat y su esposo que han estado cuatro días bailando ahí va...

a bailar

Seguro que te quedan fuerzas para esta canción 8-)

Un abrazo.

mariajesusparadela ha dit...

Yo bailo muy mal, aunque tengo ritmo (carezco de gracia), pero muevo bien la cabeza, al compás...

Isabel Martínez Barquero ha dit...

Cómo me gusta imaginarte bailando.
Te habrás quedado estupenda tras cuatro días de baile, y es que el baile da alegría de vivir, nos relaja todo el cuerpo aunque nos fatigue. En él se nos disparan las endorfinas según dicen, así que a bailar, que es un poco como enamorarse.