dilluns, 9 de maig del 2011

ARA ELECCIONS MUNICIPALS



Ja hi tornem a ser!. Un altre cop eleccions! Per informes de tota mena i per eleccions, ja hi ha diners! Cada vegada ho entenc menys. Quand veig als candidats, els nous i els que es tornen presentar, anar per les places a vendre verdures, ú carn o peix, penso: que deuen voler aquestos galifardeus ara?
Que volen comprar? A quí volen engatusar? Com si fos la primera vegada que ens enganyen, tots plegats. No,nó es la primera vegada, que ho fàn de posarse el devantal a vendre enciams. ni anar per les obres a conversar amb els peons de la construcció. (sobre tot volen parlar amb els musulmans, que no els entenen de rés) Dèu ser que ho fan per aquest motíu. Y es que ja no poden enganyar a ningú.
Si al menys aquestes campanyes no costessin el que costen!!! Jo m’esgarrifo, i s’hem pose el carater agre, i a punt d’explotar per la més mínima.
No us enganyèu. Tots, absolutament i sense escepció, el que volen es arranjar les seves comptes corrents. Aprofitar-se del càrrec i dels privil-legis que comporta. Cobrar un bon sóu, estar exents de molts impostos, figurar, i viure del cuento.
Si es que en hi ha algún de bona fé, ja pròu que l’hi fan passar les ganes, tots els gats vells.
Potser soc massa dura, peró es que, tal com han arribat, les coses, en que s’escatimen, en educació, que es lo més basic. I tal com estavíen en sanitat, que és lo més necesari, no veig pas oportú gastar aquestes fortunes en propaganda electoral.

8 comentaris:

Encarna Gómez ha dit...

Per tots aquests abusos que em demostren que tothom que està a dalt només l'importa xuclar, penso afegir-me a la protesta que corre per ahí i no anar a votar.
Tots acaben essent una colla de lladres de les arques públiques. Nohi ha dret! Alguna cosa hem de fer per dir PROU!!!!
Com veus, jo estic més enrabiada que tú amb aquest tema.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Encarna: He sentit a dir, que no anar a votar, no es la solució.Fent-ho així només fem que perpetuar als de sempre en les seves poltrones. Hi ha d'haver, un altre sistema per cambiar les coses.
si algú el sap y m'ho raone, l'hi ho agraïré molt.
Gracies per venir a veure'm.

Norma ha dit...

Mira amiga en todos lados se cuecen habas, Argentina tampoco escapa a eso.
BEsosssssssssssssssssssssssssssssss

Eastriver ha dit...

Aquest és un món boig, Montserrat. De totes maneres no hi ha una altra cosa: de moment així funciona. I crec que, tot i que el teu malestar és generalitzat i compartit per molts, per exemple per mi, mentre la cosa no canviï, mal per mal cal donar soport als qui et fotran menys, o a un individual o al col.lectiu, és a dir, al país.

Petons (que aquest estiu potser m'animaré a anar a Viena!! Me'n vas parlar tan bé...)

Montserrat Sala ha dit...

Norma: Que tal? Con tanto jaleo. Nos tienen entretenidos. Si, se vé que nosotros no somos los únicos. Pero esto no consuela.
Besos, querida amiga.


Eastriver:
Aquest món, es bog sí. Pero es molt injust, tremendament injust, i més més corrupte.
Dues,coses que si es donen juntes, son un verdader desastre. La ruïna d'un País.

TORO SALVAJE ha dit...

En cansen.
M'avorreixen.
No puc amb ells.

Petons.

Montserrat Sala ha dit...

Toro: HO entec perfectament. Bon dia!

mariajesusparadela ha dit...

Aburridos nos tienen.
También yo haré una entrada con eso.