diumenge, 15 de maig del 2011

PARLEM DE LLORCA


                            


La sismologia, es un fenòmen de la meteorología de la que quasi no s'en sap rés. O si se sap, es guardada en els arxíus dels homes estudiosos del tema, osigui els sismòlegs.

Senzillamen la coneixen i saben que hi ès, però no encerten la menera previndre als ciutadans. D'ací la gran por i el gran respecte que l'hi tenin
La sismologia, desconeguda per la gent del carrer, ha fet acte de presencia a Llorca un ciutat del llevant español, no gaire lluny de Valancia i Catalunya.  Dóne molta inseguretat i neguit, perque en sabem tan poc i les consecuencies son tan devastadores que ens mostrem aterrats, cada vegada que, que aquest fenòmen sure per algún lloc del planenta sense avisar.

Es només una consideració, perque totes les demés desgràcies que ultimament, ens flagelen, poc u molt es poden previndre o es veuen a venir. Peró aquesta que es presente sense que es noti ni poc ni molt, a mi em deixe esglaiada i esmaperduda. Planyo de tot cor als pobres Llorquers, i a tota la gent que es veu implicada en algún d’aquests desastres. Sense parlar de les families més afectades encara i que són les que han perdut en el sinistre, algún familiar proper.

Desitjo a tots el que han sofert una perdua humana, el millor consol, si és que en hi ha, i prego per la seva promta recuperació en tot el meterial que hagin pogut perdre. L’ensurt i el demás ningú mai els hi podrà pagar.

5 comentaris:

Norma ha dit...

Estoy contigo, amiga. Besossssssssss

mariajesusparadela ha dit...

Sí, lo triste es la pérdida de vidas humanas. Lo material se recupera, aun con esfuerzo.

Conxa ha dit...

una verdadera putada....

ya ando un poco por aqui.

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Me uno a tu homenaje.
Besossssssssssss

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Bon dia Montserrat:

Es lamentable tot el que els hi passat a aquestes persones.

Has escrit un post molt solidari i jo m´uneixo a tu.

Espero hi desitjo que se li solucionin aviat tots els desastres.

Petons tocaia, Montserrat