dimecres, 25 d’agost del 2010

AVUI ES DIUMENGE: HI HA CROISSANTS

/*Hi ha croissants, hi ha diaris plens de publicitat i vendes encobertes. Hi ha dinar especial i a més a més, sempre es fa algun pla extra: una excursió, una visita als amics, o preparar el dinar per la família, anar al cinema, a la platja, o senzillament: deixar-se portar per la mandra, i fer una bona dormida, primer al matí, i després de dinar tornar-hi per complir el ritus sagrat a l'estiu: la migdiada. Cada qual s'ho munta segons les seves preferències i possibilitats. És el diumenge un dia que no deixa indiferent ningú.
Els malats tenen més visites, les esglésies i centres de pregària reben molta més afluència de fidels. I la mar s'omple de petits punts blancs que adornen l'horitzó. Aquells que fan escalada matinen per fer els cims programats amb les primeres clarors del dia. I els ciclistes també surten d'hora per a fer els kilòmetres i gaudir dels meravellosos paisatges i fer alguna baixada interessant.
Tot és millor al diumenge. Però al estiu més.

14 comentaris:

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

BON NIT:

ES CERT. EL DIUMENGE ES UN DIA ESPECIAL.

AI, MONTSERRAT, QUINA CALOR QUE FA.

SORT QUE LA FRESQUETA DE L´AIRE ACONDICIONAT AMB DONA A L´ESQUENA, MENTRES ESCRIC.

UNA ABRAÇADA DE MONTSERRAT A MONTSERRAT

funny ha dit...

Hola, ja veig que m'has fet cas. De res. Ja saps discrecció, que si ho arriben a saber em maten.
Avui he fet una nova entrada. La cançó és per a tu.No t'enfadis dona, que sóc bona noia.
Petonets.

Pedro Ojeda Escudero ha dit...

Hasta la gente parece mejor los domingos, querida Montserrat.
Y, en efecto, mejor un domingo de verano: todo se detiene.
Saludos vacacionales.

Neogeminis Mónica Frau ha dit...

Todo es mejor y más distendido...a veces...no vale lo dicho en los shopping de por aquí, al menos! jejeje
Besos.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Montserrat: Aquí també tenim una calor que no s'agua mira per on, ha reviscolat i si nofos pels vetiladorsi l'aire condicionat, no se pas que fariem. Gracies per comentar. tocaia.

Montserrat Sala ha dit...

hola funny: He escoltat la canço, i no m'ha fet ni fred ni calor. No se a que vé. No té solta ni volta, ja m'ho explicarás, perque jo soc una mica tonteta.

Montserrat Sala ha dit...

P.Ojeda: Me alegra saber que esté de acuerdo conmigo. Los domingos son una bendición. GRacias por su opinion i saludos fresquitos que en estos dias falta nos hacen.

Montserrat Sala ha dit...

Neogémenis: A tí tambien veo que te gustan los domingos. si no es por los croissants, serà por otra cosa, Pero siempre es diferente, GRacias por visitarme, hermosa.

funny ha dit...

Ai Montseta, estimada, quin poc sentit de l'humor!
Què no y'agraden els boleros?
O només t'agrada l'òpera?
Ets una mica tibada, ja t'ho diré.
De desagraïts l'infern n'és ple.
Bisitos

Montserrat Sala ha dit...

Que tens ganes de gresca, noia? Si es així, m'ho dius, que també utilizaré el mue sentit del humor.

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Perdona ¿me invitas? ¡¡huuuuuuuuuummmmmmmmmmmm que ricos!! Te puedo decir que cuando voy a Francia me "inflo" ya que aquí en estos lares no hay, bueno sí, pero..........., chica me gustan tanto que cuando vienen amigos o mi cuñada, siempre me dicen ¿que te llevamos croisant? Excelente desayuno, después es igual lo que puedas hacer, montar en bici, ir de vermuts, a la playa o bueno, pero los "croisantes" en fin querida amiga, dentro de dos días voy a Madrid y me iré a la Mallorquina, ya sabes.... me has puesto los dientes largo.
Un montón de abrazos

jg riobò ha dit...

Lo bueno de las vacaciones es que son Domingos eternos.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Higorca!
Desde luego que te invito, faltaría más. Cuando tu quieras. y con sumo placer te llevaré a un sitio especial donde los hacen mejor que los franchutes. Besos y abrazos muy dulces.

Montserrat Sala ha dit...

jg.riobò: los dominogs de las vacaciones nos parecen más largos porque vamos descansados y nada estresados. Vaya, creo yo.
Gracias por tu visita.