dimarts, 29 de setembre de 2009

EL FUTBOL

També es un tema complicat aquest. No sé pas si faig bé de parlar-ne. Es evident que hi ha moltes opinions contraposades i totes tenen molt de pes. I de bons raonaments
Per una part hi ha els que gaudeixen i paguen per seguir a un equip, veien un match internacional o de lliga, o als que els fà vibrar uns colors que representen més que el fet espotíu en sí mateix. Es una realitat. I és de respectar.
La part fosca, la criticable, i la que a mí m’indigne especialment, es el ball de milions, els interessos tan impressionants que es mouen al voltant dels grans equips. En els temps que vivim de crisi, i de dificultats per tirar les empreses endavant, per refer l’economía tan depauperada que tenim, surten uns joves que saben jugar a pilota simplement, i cobren una burrada de diners frescos i lliures d’impostos. Oh caram! Es molt aviat dit! Tendríem de reflexionar tots plegats, perque i hi ha quelcom que no cuadre. I tendriem sobretot que posar-hi remei.
Diuen que les televisions tenen la culpa de tot, i si no es exactament d’aquesta manera, hi tenen molt a veure. Llavors, si sabem ón és el mal, si entenem el perqué passe tot, perqué no aturen, el malvastament de diners amb exclusives televisives i es fan contractes raonablement mes equitatius als jugadors?... Per començar, vaja.