diumenge, 20 de febrer del 2011

NOVETATS EN TELEFONÍA I INFORMÀTICA


Com cada any a Barcelona s'ha fet la Fira o Trobada Internacional del gremi de Productors i Distribuidors de Telefonía mobil. Diuen que s'ha batut records de assitencia, i que s'han emplenat tots el hotels de luxe de la ciutat, al tractar-se de unes companyíes prestigioses i de solvencia contrastada. Segons rumors també es parla de la cantidad de beneficis que la reunió ha representat per les administracions locals.

Jo he observat d'altres aspectes mes tècnics i puntuals. Resulte que ara els ordianadors yà no són mòbils. Són ordinadors de butxaca. I aixó ja es un repte difícil de millorar. Perque, voleu dir que encara hi ha coses que es poden superar en aquest camp? que es poden descubrir nous engins? Arribarem a veure mòbils amb microones incorporat,o amb maquineta d'afeitar per ejecutíus estresats? o un respall de dents electric?.
Nomes cal pensar que un telèfon mobil ara mateix porte incorporades multifuncions fins ara inimaginables: Inernet, càmaro fotogràfica de alta resolució, navegador terrestre, jocs de totes classes, musica, radio y televisió. No es por demanar més!
Penso que la meva capacitat de sorpresa, ja no es pot ser més gran, desprès de veure, els extraordinaris invents del segle XXI, en mitjans de comunicació.

1 comentari:

Jota Ele ha dit...

¡Vaya! Al ir a publicar mi comentario, me ha salido el "famoso" error de Blogger 503. Así que, vuelvo a comentar tu entrada.

Decía que la capacidad de asombro que nos proporcionan los avances de la tecnología en materia de miniaturización y "gadgets" que implementan los teléfonos móviles no tiene fin.

Yo, que suelo perderlos con una facilidad asombrosa, (ya he perdido cinco, algunos de ellos muy valiosos), llegué a la conclusión de que cuánto más sencillos, mejor.

El último, después del disgusto de perder el anterior, me lo regaló mi secretaria. Es bien pequeñito y, ¡oh, sorpresa!, hasta se puede hablar con él.

Y no lo pierdo ni a tiros.

Un abrazo.