dimecres, 24 d’octubre del 2012

UNA CREU SVÀSTICA, ÚTIL

imatge de Internet
 Al Aeroport Internacional de Viena


 Acabo d’arribar de Viena. El viatge en si, ja m’ha regalat agradables sorpreses. En arribar, al Aeroport Internacional,  ens van desviar per un lloc diferent, de les altres vegades, i vam notar que hi haurien grans canvis en aquesta catedral dels viatgers apresurats, com a totes les noves catedrals modernes de les comunicacions. Jo els hi dic catedrals  perquè son les edificacions o llocs públics més grans i mes visitades per tothom. Ara a Viena estan fent, lo que es una nova reforma desprès de que fa, molts pocs anys ja s’havie remodelat completa ment i llavors també va ser degudament ampliada.
Doncs bé, avui a la tornada ja n’hem començat a fer un tast, d’aquestes altres noves dependències .
D’entrada un tip de caminar por trobar les portes d’embarg. (cal tenir en compte de que encara no esta del tot enllestit. i també s'ha de pensar que  d’obres de dimensions, gegantines i extraordinaries d’questa naturalesa, en sabem força per aquí, no se si per sort o per desgràcia. No ens tendríem que estranyar doncs, de res, però es que allà he vist quelcom que m’ha sorprès moltíssim. Sabeu que ja soc d'una edat i que n’he vistes de tot color, perquè també m'he bellugat, lo meu, que es bastant. Tinc ben present com el aeroport mes confortable, que mai havia vist va ser el de Atlanta. Quan el vam veure pràctica ment nou i esclar, ja se sap que siguen als EEUU, que es sempre garantia de modernitat, glamour y funcionalitat, no t’extranyes de cap de les coses que puguis veure, per exagerades que siguin.
Peró a Viena, ha tingut una altra sensibilitat, No crec que hagi volgut competir ni en mes luxes ni en lluentors, ni amb capacitat.  D’aixó res. Les sales d’embarg allà on t’hi passes generalment un munt d’hores mortes que s’et fan eternes, doncs allà hi han posat com uns seients convertibles amb llits, Si, sí pot dormir completa ment estirat, i amb coixí, o bé et pots asseure amb l’esquena dreta i recta i el peus apoyats. ES a dir, fent amb el cos un angle recte.
Aquesta es  una cosa, però es que, encara hi ha mes, En totes les sales d’espera, hi ham montat uns mòduls, amb cabuda per a quatre internautes, amb  endolls, wifi, lloc pensat per l’equipatge, per pendre un café. un refresc etc. etc. Peró a mes ocupen molt poc espai i els usuaris no es veuen l’un amb l'altre. Amb tota la intimitat. Un disseny funcional, per un servei imprescindible. M’ha semblat novedòs y practic. No l’he pogut fotografiar, i m’ha sabut greu. Tots aquests petits departaments,  ideats, únicament pels usuaris d'Internet, estaven completa ment ocupats i creieu que n’hi havia molts. Per donar una idea es com són, si els mirèssim des de el sostre, ens recorde el dibuix d’una creu svástiga (només l’anomeno, perquè l’hi trobo una gran similitud de formes). Colocada,  recta, com el signe de sumar.

19 comentaris:

ibso ha dit...

¿Qué tal la visita a la familia?. Espero que muy bien.
Muy interesante esto que nos cuentas del aeropuerto internacional de Viana. Yá podrían poner esos sofás-camas en muchos aeropuertos españoles.
Un abrazote

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola Montserrat.
Gràcies per l´informació.
El meu marit hi ha estat a viena fa molts anys en viatge de trevall i ata vol que i anem els dos.
Pero quan vegi aixó de les esperes amb l´estresat que es ja veurem.
Una abraçada, Montserrat LL.

Bertha ha dit...

Como tiene que ser las cosas bien hechas a la larga dan siempre resultados positivos-Leyendo con el entusiasmo que describes el aeropuerto y los servicios que ofrecen ya estas dando una publicidad positiva a este lugar(Viena).

Muchas gracias por compartir esta observación .

Feliz día besos Montserrat.

Pakiba ha dit...

Moltes gràcies Montserrat per la teva informació, jo ja fa alguns anys que vaig anar a Viena una ciutat plena d'encant de la cual vaig quedar enamorada i amb ganes de tornari.
Espero que tota la familia l'aixis trobar bé.

Un fort petó

Mari-Pi-R ha dit...

Por lo que explicas con los inconvenientes de la reforma pero en cambio la sala de espera es fabulosa, esto de las silla cama lo he visto muy poco y mira que cuando tienes que pasar muchas horas en un aeropuerto son esenciales para el descanso, pero creo que ocupan mucho espacio y quizás caro el coste que no lo ponen en muchos lugares.
Viena es un encanto de ciudad, un abrazo

José Vte. ha dit...

Me alegro mucho que hayas disfrutado con el viaje. Interesante lo que nos cuentas de Viena y su aeropuerto. La entrada con la svastica presidiendo asunta, jajaja.

Un abrazo

Montserrat Sala ha dit...

Hola Ibso: la família creciendo hermosa y musical. Muchas gracias por tu interés. Lo de las camas-sofas, un acierto pleno. Créelo.
Agradecida por entrar y comentar

Montserrat Sala ha dit...

Hola MOntserrat: si tens ocasió d'anar
a Viena,no et facis pregar, perque t'agradaríe molt. I de paso veuràs aquestes coses insólites que explico.

Una abraçada tocaia.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Bertha: gracias por entrar a comentar.
Hago publicidad de Viena, porqué he firmado un super contrato con su Ayuntamiento, que me va a reportar unos grandes beneficios. Algo así como un pelotazo de los de Urdangarín.
Entiendes?

(jajaja..) (jaja..) (ja..)

Enry Baskerville ha dit...

Cuando he visto la cruz gamada y el título, había pensado en otras cosas....
Dan ganas de irse en avión, Montserrat, con destino Viena.
Me alegro de tu regreso, se te encontraba a faltar.
Molts petons.

Anna J R

Isabel Martínez Barquero ha dit...

Uf, qué alivio al leerte, que me había mosqueado mucho esa cruz gamada en el escritorio.
Lo que cuentas del aeropuerto de Viena es fascinante. Si aquí tuvieran tan en cuenta al viajero...
Un abrazo muy grandote, Monserrat.

Pluvisca ha dit...

Es que es un pais muy rico, pequeño pero con mucho "banco"...

Pero seguro que te lo has pasado bien y has disfrutado.

Me pasa como a isabel, me ehe quedado parada al ver la esvastica jajajaj

Petons

mariajesusparadela ha dit...

Ya se ve que has ido a visitar a la familia.
Me alegra tu regreso.

Montserrat Sala ha dit...

Pakiba: no et privis del caprici, i torna-hi. Encara que només sigui per comprobar aquestes millores de les que parlo

Molts petons

Bertha ha dit...

...eres lista jajaja!
Un besazo Montserrat.

Montserrat Sala ha dit...

Anna: he puesto esta cruz gamada para provocar. ja ja ja!!! pero es completamente cierto, que aquel pseudo moble, parece calcado de la tan temida svática.

gracias por darne tu criterio. Besos,

Montserrat Sala ha dit...

Jose Vicente: La gamada asusta a todos, y a mi también, jajaja! pero no he encontrado otra manera de ilustrar, lo que queria decir.
agradezcco com simpre tu visita, amigo

Un abrazo.

Montserrat Sala ha dit...

isabel. No hay para menos. Asustarse ante semejante foto, es lo lógico.
pero no recuerdo de otra forma que pudiera utilizar o servirme para describie el susodicho mueble.
Gracias y un beso grande.

Montserrat Sala ha dit...

Sí mariajesus, fuí a eso mismo que tu señalas, Un viaje muchas veces repetido y nunca menos esperado.
gracias por comentar.

Recibe un abrazo.