dimarts, 1 de maig del 2012

ELS MOBILS DE ÚLTIMA GENERACIÓ

Que són de butxaca ja fa temps que ho són, això no és cap novetat. És tant el que s'avança en aquest camp que podem esperar qualsevol barbaritat. Són multifuncionals i en un sol aparell  hi són inclosos, a mes a mes de telèfon: Internet, a qualsevol racó de món amb connexió. càmera de fotos, agenda, i navegador terrestre. Radio, i magatzem de música, i una cosa important. Es pot jugar a marcianets! al Screabel, a escacs, i un grapat de solitaris. Aixó es per matar l'estona, quan et canses de fer sevir totes les altre funcions.
Com cada any a Barcelona s'ha fet la Fira internacional del gremi,i com cada any també diuen s'han batut records d'assistència, i ha suposat per la ciutat uns guanys importants. Tots els hotels eren plens dels representants de les marques mes prestigioses de tots el països. Perfecte. Però voleu dir, que encara es poden descobrir nous avenços en aquest camp? Arribarem a veure el mòbils amb microones per escalfar-se la llet del matí al despatx. O bé, penseu que potser que també hi podran afegir una màquina d'afaitar minúscula pels executius estressats? O un raspall de dents elèctric?.
No em cansaré de mostrar la meva capacitat de sorpresa davant dels invents tan extraordinaris del principis del segle XXI, sobretot en mitjans de comunicació. Perquè s’ha de dir, que fa por de com s’avança tan ràpid. El que surt avui a la venda, demà ja es vell i passat moda. I no es fàcil, ni convenient acostumar-se a viure amb tal velocitat i precipitació. Al menys a mi m'ho sembla.

19 comentaris:

Neogeminis Mónica Frau ha dit...

Tal cual...la tecnología avanza mucho más rápido que mi velocidad para asimilar las nuevas tipologías!
Un abrazo.

Eastriver ha dit...

Vaig sentir, fa temps, una cosa que em va cridar l'atenció: que els nous mòbils havien aconseguit tornar a donar feina a un dit que estava caient en desús: el dit gros de la mà. Ara l'usem per escriure els missatges del mòbil. Però abans d'aquests telèfons multifuncionals, per a què usavem el dit gros? Per a ben poca cosa, no?

Montserrat Sala ha dit...

Neogeminis: Entonces estamos las dos iguales. En este aspecto, creo sinceramente, que en lugar de caminar hacia adelante,caminamos en sentido inverso.
Muchos abrazos, querida amiga

Montserrat Sala ha dit...

Bon dia Ramón: Es rar això que expliques. No ho havía sentit mai.
Pero sempre hi ha quelcom de veritat, en totes les coses.
q
Que guadeixis d'aquesta setmana tan curta.

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola Montserrat.

"Hoy las ciencias adelantan que es una barbaridad", deia el D.Hilarión de la Verbena de la Paloma i d´aixó fa més d´un Segle. Que diria ara?
Fixat amb el blogguer que també de tant en tant van cambian coses.
Jo tossuda comn sóc no paro fins averiguar i aprendrer.
Ahir ja amb vareig posar per poguer escriurer la resposta just a sota el comentarista.
Molts petons cibernetics, Montserrat

Montserrat Sala ha dit...

Montserrat, al meu poble dirien: Aquesta moça, a més de ser bona, es també molt espabilada.
Gracies pel teu comentari tocaia. petons

Pakiba ha dit...

avanque tan depresa que cuan saps una cosa ja en surt un altre.

Montserrat Sala ha dit...

jajaja!!! es aixó meteix!!!
Gracies pel teu comentari, amiga

Anònim ha dit...

Jo el mòbil només el faig servir per el més imprescindible. Sempre la tecnologia ha d'estar al servei de l'home i de vegades sembla tot el contrari.
Molts petons.

Montserrat Sala ha dit...

Hola maca. Tens més raò que un sant.
enconec molts, que volent només, un telèfon mòbil, que el puguin veure bé, i puguin marcar sense problemes.

també penso que no fan falta tantes virgueries, ni tantes coses inutils.
Peró com eljoven es el que mana, molt em temo qeu els avenços seguirán....
Una abraçada forta, Anna.

José Vte. ha dit...

Yo al movil le doy la importancia justa. Únicamente me sirven para hablar por teléfono, casi nunca mando mensajes, y para escuchar la radio cuando viajo. Bueno, quizás ambién para hacer alguna foto de vez en cuando. Me marean tantos gaddgets.
Y eso que yo antes estaba bastante al tanto de la tecnología, pero ahora casi que me aburre.

Un abrazo

Encarna Gómez ha dit...

Hola Montserrat,
Penso que la gran revolució va ser internet i, a partir d'aquí, la resta ve com rodada. És cert, els mòbils d'avui dia porten de tot, però moltes d'aquestes funcions depenen d'internet. Cap a on aniran els avanços? Déu dirà! Un dia vaig veure una presentació d'una fira tecnològica i parlaven de què estan treballant en teles virtuals com les que hem vist moltes vegades en les pel·lis. És a dir, que de no tenir res, cliques algun comandament i se't crea una imatge en l'aire on visualitzes tot. Qui sap, potser amb algun xip arribem a comunicar-nos telepàticament. Ves a saber!!!

Montserrat Sala ha dit...

Hola José Vte. te doy las mas expresivas gracias, por tu fidelidad, por tus comentarios, siempre acertados
y realistas. Ya sabes lo mucho que los tengo en cuenta. Besos.

Montserrat Sala ha dit...

Segur Encarna que Internet es encara es una eina de la que es nutreixen quasi tots el avenços informatics i tecnològics, d'avui dia. Peró son tan escandalosament novedosos, que fa por pensar ón es pot arribar en un futur proper. Agraeixo molt el téu parer, que tinc en molta consideració. Petó

Myriam ha dit...

Así es, Montserrat, estamos innundados de tecnología. Pensar que no hace mucho nuestros abuelos hablaban con los teléfonos esos de tu foto.

Muy buen fin de semana

Montserrat Sala ha dit...

Hola Myriam: no sé si lo vas a creer, en lso años 50-60, esos teléfonos se usaban todavía en mi pueblo.!!!
estamos bajo la ley del péndulo.
nos balanceamos de una extremo a otro con una facilidad que asombra.
gracias amiga por tu comentario.

Ana ha dit...

Querida Monserrat, mientras los curacos abusen de niños, intenten manipular a la sociedad y se metan en todo, mientras haya monjas o hubo monjas que roban niños, mientras vivan del cuento y el Gobierno les endose muchos millones de euros de todos nosotros, les seguirá llamando curacos te guste o no.Yo a nadie le digo como tiene que escribir, por lo tanto no hay trato. Te dejo también este comentario en tu blog, eso sí, también con simpatía.

Muchas gracias. Por cierto Genín, el papa es "papaco".

Montserrat Sala ha dit...

Ana, gracias por tu pronta respuesta, no la esperaba tan pronto. solo porque nos tenias avisado que ibas de fiesta...
Pues me alegro porque me interesa aclarar lo de los curacos y los papacos. Mira no em referia a estas palabras, que aunque no suenan demasiado bién, por lo menos no són tan ofensivas como otras que repites muy a menudo (me sabe mal escribirlas pero lo voy a hacer para que me ocmprendas) mira por lo bajini mandas a todos a la mierda,o dar por el culo a quien se presente, que seguro que lo merece, pero soy de al opinión de guardar las formas, los huevos y los cojones, también van a granel, tu lo sabes. Si tu decides que te gusta asi, por supuesto que lo voy a respetar y seguiré comentando, lo mismo si el tema me apetece, y por supuesto, digo otra vez que, tienes toda la razón, en escribir como te apetezca. Que eres muy dueña y señora de tu blog. Faltaría mas.
Y de verdad que iba sin acritut, y con toda la simpatia que te tengo.
gracias de nuevo y te mando un beso muy conciliador.

Ana ha dit...

Querida Monserrat, son ellos los que no guardan las formas, ¿o acaso abusar de los niños o robarlos es guardar las formas? no te espantes por un cojones más o menos, ni por "un que se vayan a la mierda" que es donde se tienen que ir. Ya ves lo que son las cosas, yo digo cojones y no me siento mal al ver una pareja de homosexuales besándose en la calle, algo que a ti sí se molesta con tus formas guardadas, son maneras de expresarse y de entender la vida. Sólo mando a la mierda a quien lo merece, así de claro. Todo esto te lo digo con el mismo cariño que tú a mí, venga, buen rollo.