dimecres, 25 de novembre del 2009

EL TELÈFON MÒBIL

Recordo no fà pas massa temps, que tenir un telèfon mobil i fer-lo sevir pel carrer, per ejemple, ere considerat una falta greu de delicadesa i saber estar. Era d’un snobisime tal, que es comentaba a les taules a l’hora de dinar, a les reunions de feina i a tots ens semblave que tenir-ne ùn ere un gasto innecesari i superfluo.
No ha plogut pas gaire des de llavors.
Les estadístiqes, ara, ho diuen fort i clar. Hi ha més mòbils a la nació que quasi habitans, i que van en augment. També ens diuen que els mòbils sobrepasen en moltes unitats als telèfons fixes.
No s’explique que una cosa que và entrar a les llars quasi per força, i vencent un munt d’obstacles i diversitats d’opinió, ara estigui a l’abast de tots els nens i nenes de primària. Perque dels estudiants d’Institut, no cal parlar-ne. Tothom, tomthom té mòbil, i avans de sortir de casa, la primera cosa que es té que fer, es agafar-lo, degudament carregat.
I el más extraordinari de tot, es que ara, els aparells ja no són el que eren, tots tenen 50 aplicacions, que la majoria de gent no sap fer servir. Són mminiordinadors, que inclouen des de càmara de fotos hasta conexsió a Internet, i video-conferencia. Total que a l’hora de fer una nova adquisició, tens treballs per triar el que més et convé, el mes nou i modern...però mobil al cap i a la fí per tot quisqui

3 comentaris:

Norma ha dit...

Gracias a que inventaron los celulares, las comunicaciones son más rápidas y más baratas, y, no hace falta tener un móvil caro para ello.
Particularmente estoy chocha. Besos.

Montserrat Sala ha dit...

Tienes toda la razón. Yo solo he querido resaltar que en un tiempo tan corto, hemos pasado de considerar esta objeto una cosa banal e inncesaria,a convertirse en otro de primerísima necesidad. Igualmente para mí.

p.d. que significa chocha?
Gracias Norma, Un beso.

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Doncs Montserrat: jo qu´ estic a atenciò primaria a Cáritas i veig mares calçonases que els hi deixen els tfnos. móbils a criatures de 2 anys, s´hem posen els pels de punta.
En fi que hi farem...

Petons.Montserrat Ll.V.