dijous, 30 de juliol del 2009

Les vacances

Estem a punt de veure la mes gran moguda de gent de tot l’any. Una desbandada festiva, pacífica, que fà anar amunt i avall tots el treballadors d’aquest país. Ho necesiten diuen. Per lo tant cal buscar un lloc òn cansar-se, que sigui lluny, una mica exòtic i no massa concorregut. La majorìa van en busca de la familia que tenen als seus pobles d’origen. Els que tenen una segona residencia, ja se sap que s’ha de fer, i molta gent que viatge sola,(the singles), busquen aventures de tots els colors, sobretot en països sudamericans i asiatics. Suposo que també podría incloure, els benestants de torn, que ja no en tenen prou, amb anar a la platja a Llavaneres o Salou. Han de buscar i trobar llocs exclusíus per la seva posició priviliejada. I a fé que els troben: îlles paradisíaques i perdudes pel bell mitg dels Oceans, iots de propietat o de lloguer, òn ademés pots emportar-te els amics i fer festes i bacanals cada dia etc. etc. Hi ha opcions per tots els gustos i butxaques.
L’ideal es puguer armonitzar les preferencias de cadascù, amb l’economia, el temps de que es dispose i resistir la conviencia, perque els costums i la rutina de cada dia, es veuen afetats i es quelcom a tenir en compte. La solidesa de les relacions matrimonials, amb els fills i fins i tot amb els amics, es pose a proba, i moltes vegades, amb grand perjudici d’uns i altres.
I un cop vençudes totes les guerres doméstiques, i tot es a punt per la gran evasió, només es d’esperar una tornada sense ensurts ni cues i …. A DESCANSAR!