diumenge, 6 de març del 2011

LUZ CASAL AL LICEU





Va ser avans d'ahir. M'en vaig assabentar, quand les entrades ja eren exaurides. Huuum! M'hagues donat un parell de bofetades. Perque la Luz es una artistaça amb una cadencia i uns registres que fan somiar al mes despert. El més incrédul se la creu, i al més esceptic, l'hi agrada.
Es tot sensibilitat, es tota ella melodia, es una dona escepcional, que poc a poc, s'ha guanyat a pols, aquest lloc tan elevat, que ara ocupe, en el Olimp del mes grans. I no va de diva. Es senzilla, planera, i natural. No es pas en va, que ha patit tot el que a patit, per adonar-se, que som tots personatges amb els peus de fang. Que tots som debils, que ningú es creat per a trepitjar un altre. Ni amb diners ni sense.
El que m'hagués agradat de veurel-la, i poder-la  saludar, i felicitar-la per el seu millor exit: La seva recuperació.
Ja que no ha  pogut ser, des de el meu recó de la montanya, li envio, els mes grans desitjos de que tot sigui veritat i que ho sigui per molt i molt temps més. Mentres tant anirem escoltan la seva véu abellutada. i a vegades desgarrada, pel dolor i els desenganys, des de els seus C.Des.
Torna aviat Luz!!!!!

3 comentaris:

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Bona nit Montserrat.
Si qu´es una gran cantan Luz Casal.
Bé jo l´he vista en videos i alguna vegada a la TV.
I també es una gran lluitadora.

Petons, Montserrat

Jota Ele ha dit...

Me gusta Luz Casal pero, ¿no será excesivo que actúe en el Liceo?

Quizás es que soy demasiado clásico, pero pienso que, cada tipo de música, tiene su lugar.

Un abrazo.

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Es una gran cantante, pero yo también empiezo a pensar como este señor anterior, creo que cada cosa requiere su sitio, pregunto ¿No están cambiando mucho las cosas? También a mi me gusta y mucho, además admiro su valentía que no es ni más, ni menos que la de otras miles de personas, y le deseo un montón de éxitos, pero Barcelona tiene lugares a montón para ese tipo de música ¿no? No te enfades por favor, ya sabes que te quiero y mucho.