dilluns, 14 de març del 2011

EMERGENCIA NUCLEAR




Quede ben clar, que les centrals nuclears, que tan han defensat els cientifics, com a font d’energía, mes económica y segura, són també y amb molta diferencia, les mes prerilloses, y mortíferes, a mes llarg plaç. Els ecologistes tenien raò. “Nuclears, NO, gracies”. Ho recordéu?.
Ha tingut que passar grossa, es veritat, pero es que tot sovint, i cada dia més, els maremotos, que ara anomenem “Tsunamis”, fan acte de presencia, a cualsevol lloc de la Terra.
I quand aquestes forces de la Natura, es desfermen, tam brutalment, no ho ha murs ni lligams de subjecció posibles.
I ara em pregunto: si aquesta central aprop de Tòkio, explote... quines seràn les consequencies directes del accident. Sera una altra mortandat al estil de la bomba atómica, que van deixar caure el any 1945 desde l’ Enola Gay?
Sera mes silenciós i només destruirà les vides de milers de persones?.
No vull mirar les notícies perqué em poso malalta. No em puc treure del cap, les imatges de tanta destrució, tan desgavell que no hi ha ningú que el pugui aturar.
La meva mare que ere una dona molt planera diríe ara mateix: “Ja poden cridar ous a vendre!” volent significar que un cop havies comés la falta, ja no hi havíe res a fer. Es tenie que pensar millor avans de fer tantes nuclears.

2 comentaris:

Marcos ha dit...

Doncs sí, Montserrat, jo he pensat el mateix, que això s'havia d'haver previst abans, i més en una zona tan atrafegada geològicament com Japó.
Salutacions progressistes de Madrid.

TORO SALVAJE ha dit...

El més vergonyós es veure a aquesta colla de periodiestes venuts, polítics corruptes i similars que intentant amagar la realitat en benefici del lobby nuclear.
Quin fàstic.

Petons.