dimecres, 2 de desembre del 2009

TORNAREM A L'ARXÍU DE SALAMANCA

Segur que hi anirem. I a no tardar gaire temps. Farem la visita perqué tindrem que veure les magnifiques fotografies del català Agustí Centelles, que ningú sabia que existeixin fins ara. (a nivell de la gent del carrer, vull dir) I es que la Administració tindrà pressa per recuperar la inversió, i els tindrem que ajudar, i de pas veure aquest llegat que es Patrimoni, i per aquest sol motiu es sobradament interessant.
Reconduir aquest assumpte, serie el més assenyat per tot-hom i no tornar a començar les picabaralles, que es el que no convé, i menys en aquests moments de crisis i de preocupació per la resolució del Constitucional envers la financiació i legalització del Estatut.
Sempre dic que no parlaré de política, i acabo escrivint sobre cosses que ho són. Però, es que també es tema del carrer, dels despatxos, i de les sobretaules de moltes cases. Com el Barça, per citar-ne d'altres.
Procuro passar-hi de puntetes per no ferir sensibilitats, però les coses són com són i jo no trio pas, que l’actualitat sigui una cosa o un altra.
Vist des de lluny, la torpesa del Govern català, semblen ser els culpables de que les coses s’hagin desencadenat tal i com ho han fet. Penso igualment que en els interessos dels fills del reporter, tenia que primar una mica més el sentit patriòtic. Perquè en la vida no tot son “peles”. Hi ha d’altres prioritats més importants i sensibles a la opinió pùblica.

2 comentaris:

MySelf ha dit...

Tens raó Montse. En la vida no tot son "peles", però farem gala de la nostra fama de garrepes, perquè una ajudeta per nadal sempre va bé.

Passat pel meu espai. Vull compartir un regal amb tu.

Abraçades

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

HOLA : ARA MI ENRECORDAT D´UN VELL REFRANY CATALÁ.
"SALUT I PESSETES I EL DEMÉS SON PUNY...".
JA M´ENTÉNS.

JO ACI VALENCIA, DE MOMENT ENCARE PUC VEURER LA TV-3.
UNA ABRAÇADA.
Montserrat ll.V.