diumenge, 15 de juliol del 2012

ELS MAGS I EL IL.LUSIONISTES

Un moment de la actuació
Els mags, autèntics artistes

Ahir vaig estar en la festa de natalici del meu cosí Joan Sala. Com es costum en, en aquestes ocasions, es fa un dinar per els amics y parents. Es riu, es  parle, es menja de valent,  y tothom s’en va cap a casa, ben entrada la vesprada. En hi ha que per raons, d’antiguetat o d’amistat, fins i tot es quedant a sopar. 
Pero el que volia referir-me, es que el mèu cosí, va voler-nos regalar, una mostra, del que es capaç de fer un bon professional de la màgia. Entre el amics en té alguns que hi son molt afeccionats, i un d’ells te un fill, que també en sap molt sobretot de fer jocs amb cartes.
Doncs ahir, estaven tots frisosos, per poder veure aquell mag del que els havien parlat meravelles. Jo quan els veig a la televisió, he de ser sincera: Em cansen. Igual qu’els funambulistes o els que fan jocs malabars amb pilotes o amb masses.Y sé perfecta ment, que tenen molt mèrit. No es pas per despreciar.
Però ahir al veure aquell mag de tan aprop, a un metre i mig de distància, em vaig sorprendre, amb l’espectacle que ens va fer entre rialles i simpatia ben estudiada.
Sorprenent!!! De debò que vaig passar una estona, que em va fer oblidar els mal tràngols que he passat últimament amb la meua caiguda.

A més a més dels trucs de les cordes, ja una mica gastat, però veure com el fan, amb tanta llestesa i precisió que per molt que miris, no veus absoluta ment res... i ho fan, i ho tornen a fer i res.
Això per dir quelcom, però amb les cartes i cap al final del l’actuació. va fer uns trucs, dignes de un gran mestre. Impresionant !!! Tots ens van aixecar, per felicitar-lo, y aplaudir-lo a rabiar. A la meva pregunta de com ho feia, va dir senzilla ment:
Senyora ara torno casa a assajar, assajar, assajar
 Que vol dir treballar, traballar, i treballar






8 comentaris:

felicitat ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
felicitat ha dit...

Montserrat m'has fet pensar en la festa que cel.lebrem per Sant Pere a una petita ermita que hi ha a Campdevànol, tot era màgia i il.lusió i els nens i nenes quedavem bocabadats davant d'aquell personatge.
Saps, passa pel blog que el premi també és per tu, només has de fer el que proposa la base del concurs i te'l pots endur.
Aquesta setmana t'envio un correu. Un petó

Isabel Martínez Barquero ha dit...

A mí me maravillan con sus trucos. Son rápidos, ágiles de manos y, generalmente, muy simpáticos.
Siempre que se habla de magos me acuerdo de mi padre. A él le encantaba verlos en acción.
Un abrazo, querida Monserrat, y espero y deseo que estés mejor de tu costilla rota.

Bertha ha dit...

Preciosa jornada ya veo que la disfrutaste.Y en cuanto a la Magia y los trucos ya nos haría falta saber unos cuantos para ponerle un poco de fantasía a estos momentos tan tensos.

-Muchas gracias por tus consejos Montserrat.Cuando haga el próximo trabajo los aplicare seguro que son muy decorativos.

Besos feliz semana.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Felicitat: ja haurás vist que he recollit el premi.
Moltes gracies per pensar en mí. tu potser no ho saps, però es que de informàtica en sé poquíssim, i ho he fet soleta, de recollir el premi d'endagar la cadena. M'en havien donat d'altres pero mai sabia com pujarlos. jajaja.
Repteixo que moltes gracies i t'envio molts petons per repartir entre tota la teua familia.

Montserrat Sala ha dit...

Hola, querida Isabel: Realmente estos profesionales, hacen virguerias, Te ahcen ver todo de otro color, y hasta de otra realidad.
muhcas gracis por entra a comentar. Y mira estoy un poco mejor de mis dolores. Parece que por fin van remitiendo.
Un abrazo muy grande.

felicitat ha dit...

Ja ho veig Montserrat, ho has fet estupendament!!!! :), moltes gràcies a tu. Petons,

Pluvisca ha dit...

Que hermoso un dia como este. la magia transporta hasta a los adultos

Petons