dilluns, 2 de novembre del 2009

CREUER S. FRANCISCO-MEXIC (continuació) 8.-

Avui ens han dit, que entre el passatge hi havíe, un congrès de gays i lesbianes.I nosaltres ni ens hem enterat. Ya es sabut que en els crueres hi ha molta gent d’aqueses característiques, es una mica com amgatall, i encara que avui dia no els hi fa cap falta, s’hi senten còmodes es véu.

Semble ser que degut a una tempesta tropical que es s’aprope a Puerto Vallarta, (que es el destí que avui hem conegut), el capita ha decidit allunyar-se a tota pressa d’aquest port. Ha tirat mar endins, enlloc de pujar per la costa i fer la última parada que ens quedave al Puerto sant Lucas Per lo tant els nostre periple mexica, el podem donar per conclòs. Estarem un dia més al a alta mar i el creeur arribarà al mateix dia i a la mateiexa hora previstos, a S. Francisco.

Tinc al Jaume ben marejat amb les compres. Som tanta familia i tenim tan compromisos, que no s’acabe mai. Perque a sobre, s’en van un munt de diners, amb tonteries i passes un temps precios i estem aquí per gaudir d’altres coses més importants. Son els motius que adueix per no fer les botigues que tan el disgusten. Però jo que soc gat vell, ja se el que passe, quand arribes a casa amb les butxaques buides. Moraleja: Comprar i comprar.