dilluns, 20 de juliol de 2009

records del l'ùltim viatge

Hem visitat les Azores, només Ponta Delgada, que es una part del arxipielag que encara no es massa conegut i els seus tresors naturals, romanen quasi bé intactes. Es tracta de una îlla d´origen volcànic i allà on eren els cràters encara hi ha zones òn surt aigua bullint a més de 100 graus. Olò molt intens de sofre i fum. Una mica més apartats, criden l´atenció uns forats dins la terra tan calents que aprofiten els restaurdadors de cuinar carns i guisats que son molt apreciats. La cocció dure mínim 4-6 hores i es prepare en grans cassoles o recipients de terrisa. Ara es una cosa especial per els turistes, però s´enten que devíe ser una manera natural de cuinar en els temps passats.
D´altra banda el paissatge es preciòs. Molt verd. Llacs. Espadats i roques vora el mar, i l´humitat que fà que hi creixin plantes exòtiques de moltes varietats i colors. Un paradís per els bons fotògrafs i per els grans gourmets. Probar aquelles carns preparades amb tanta cura i parsimònia, déu ésser, lo més assemblat al famòs "bocatto di cardinalli"


sinfonic i filles

sinfonic  i filles

ORQUESTA SINFÓNICA DE VIENA

ORQUESTA SINFÓNICA DE VIENA
LA MEVA ORQUESTRA PREFERIDA