dimecres, 22 de juny del 2011

TRUCAR A UN DESPATX OFICIAL PER TELÈFON



Aixó que deuríe d’eser una cosa sencilla, sabent el número, es converteix, en una misiò gairebé, imposible. si vols trucar a una compania de la llun, del telèfon. o del gas, t’has de carregar de paciencia, perque primer has de escoltar un futimé d’enllaços, que ho volen saber tot, y sempre t’dressen a d’altres despatxos que es cuiden del assumpte que tu vols solucinar Mes val anar-hi. i penjar el telèfon. Es guanye tems i diners. Em conec totes se musiquetes hagudes i per haber, perque sempre sonen i repiteixen moltes vegades. avans de que et contesti la persona encarregada, de buscar solució al teu problema
El cas es que quan tu estás en la oficina en questió, llavors el problema es capgire. Si vas a
estar en una botiga o en un departament de recepció de una mútua, l’empleat que
esta atenent al que té el torn, el truquen per telèfon. Aquella trucada sempre té prefencia d’atenció per part del que despatxe, en la oficina en questió. doncs amb qué quedem? com s’entent aixó? si ets a casa y vols solucionar quelcom es imposible, de conectar amb la firma. Y si d’entrada ja vas allà, et troves que fas molta cúa, perque l’empleat, esta donant preferencia , al qui truque per telèfon. Potser es que només em passe a mí. pero es una questió que moleste sobremanera. O tots moros o tots cristians! caram!!!

13 comentaris:

mariajesusparadela ha dit...

Desgraciadamente, no solo te pasa a ti.

TORO SALVAJE ha dit...

Es una vergonya com ens tracten als ciutadans.
I a sobre moltes vegades has de trucar a un 902 per que et robin mentrestant.

Montserrat Sala ha dit...

No sabes lo que me consuela, MªJeús, pensé que era una maldición de mi bruja mala, porque dicen que no, pero de haberlas, hailas. Biquiños.



Com ho saps Toro. Hi ha un altre factor del que en parlaré un altre dia i es que quand t'acabes d'aseure a dinar o a sopar, ja pots correr.ES el pesat de torn per oferirte el canvi de la teva linea. A sobre cachondeo.

Encarna Gómez ha dit...

Com en moltes coses, al marge dels mecanismes de les empreses, les coses les fem funcionar millor o pitjor les persones. Hi ha molta persona amargada en aquest món i que té ben clar on queda limitada la seva feina i és incapaç de ajudar a un company que està saturat de treball.
L'atenció al públic és molt difícil i cal que la persona que estigui atenent es trobi en pau amb si mateixa per a poder atendre als que venen amb educació i demostrar-li a aquell que no la té que no són formes d'anar per la vida.

Montserrat Sala ha dit...

Per descomptad Encarna. Penso que la gent que està atenen al public ha de tenir una corda molt llarga, sinó que s'en vagi a fer una altra cosa. L'usuari, que amb molta educaciò, demani que l'informin, i s'el pasen de l'un a l'altre com si es tractès de una pilota, que vols que et digui....
Gracies per comentar,

Neogeminis Mónica Frau ha dit...

Parece ser mucho más común delo que nos pudiéramos imaginar.
Un abrazo

Pedro Ojeda Escudero ha dit...

Se está deshumanizando todo. Tienes mucha razón.

Montserrat Sala ha dit...

Hola Profesor: No es una cuestión se humanidad, es una razón de educación. Una falda de ética profesional.
Gracias por venir a dar tu opinión.

la reina del mambo ha dit...

Montserrat. No eres tu sola,yo me pongo de los nervios cada vez que tengo que llamar a un sitio de esos. Después están los 902 que te entretienen preguntando estupideces.
Un beso

Montserrat Sala ha dit...

SI, si ya veo que le pasa a mucha gente. cada vez mas. Dicen que mal de muchos consuelo de tontos.
jajaja!

Eastriver ha dit...

jajajajaja, a tu només no, t'ho juro que a mi també em posa dels nervis, Montserrat.He rigut molt amb aquesta entrada teva, jaja.

Escolta, que l'altre dia vaig pensar en tu, que igual vaig a Viena aquest estiu!!!!! Petons

ibso ha dit...

Es un problema de rentabilidad. Me explico: a la mayoría de las empresas privadas de servicios (agua, luz, telefonía,gas,...)no les interesan las quejas o reclamaciones de los usuarios porque no le generan beneficios, al contrario. Por lo tanto, juegan al gato y el ratón con sus clientes para hacer que la manifestación de sus reivindicaciones sean lo más difíciles posibles, es decir, ponen poco personal para atender al público, te hacen gastar tiempo y dinero si llamas por teléfono, y en ambos casos con dudosa o nula efectividad.
Por ello, me permito darte un consejo:
Si tienes que reclamar, poner una queja, darte de baja en un servicio; hazlo mediante las oficinas de atención al consumidor que existen en cualquier ayuntamiento.
Un abrazo.
ibso

Montserrat Sala ha dit...

Hola Ramón: M'alegro de que hagis passat per la meva humil casa bloquera. També de que t'haguis fet un bon tip de riure, perque aixó t'anirà bé. A més
es un punt, ja de les coses estan per plorar.
MOltes gracies.

Has fet una bona tría per vacances. Gaudiràs molt.




Ibso, amigo. Tu simpre dando solucciones efectivas
GRacias. Casi es de sentido común. Pero no te lo acabas de creer.
Estoy leyendo tu estupendo escrito. y me gusta, cuando acabe te daré mi opinión.
TE mando un abrazo grande y entrañable