dijous, 5 de maig del 2011

ELS PORTARRETRATS



Crec que no existeix un article al mercat dels ornaments de la llar, cap altre objecte, que tingui tanta varietat de formes, colors, metèries, i preus, com els que tenen els marcs de fotos.
Per fer un regalet senzill i que sempre s'agraeix, s'en troben de molt originals, fins i tot fets amb coses reciclades. De fusta, de plàstic. de metacril-lat, d'acer, de coure, de qüiro, de vidre, de pell, de cartò, de plata, i de tots els preus i mides inimaginables. A més també es poden escullir el colors. blacns, estampats, pi clar, roure, ivori, i amb tots els estils haguts i per haber.
Que neix un bebé?, ya saps que amb un marquet de plata o de disseny, es queda molt bé. Porque de fotos, n'hi farán un munté. Per un casament, per una comunió, per un regal d'empresa,per Nadal, igual. Es una cosa que et tréu sempre del compromís o del apuro. A mes: Quí no ha plorat a algúna persona estimada, de la que ja només quedan el seus retrats??? aquell portarretat que s'agafe tantes vegades, per besarlo, per parlar-hi. Aleshores passe a ser un delicat objecte de culte.
Per no parlar del marcs dels cuadres de pintors del Reneixement. He vist cuadres a museus que es millor el treball de marqueteria del marc, que la pintura en sí. el pintors de la escola flamenca per ejemple, tenen un marcs, que son una filigrana de fusta i or, de un valor incalculable.
A mesura que passen els anys també s'en arrapleguen molts més. Encara qeu no vulguis. S'han passats casaments del fills comunions dels nets i del nebots. Aquella foto d'aquell any... d'aquelles maravelloses vancances....

5 comentaris:

mariajesusparadela ha dit...

El último que me han regalado, es electrónico, con muchísimas funciones.

Montserrat Sala ha dit...

Es verdad!!! Estos se me han olvidado. I esto que tengo uno. Seré boba?
Gracias per visitarme.

felicitat ha dit...

Jajajaja!!!! M'has recordat quan feia de dependenta a la joieria, només teniam feina a endreçar marcs de fotos de totes les mides i colors. Petons.

Conxa ha dit...

Nunca he regalado un portafotos, ni se me había ocurrido.

En casa tengo algunos, pero eso si, de mis hijos,solo de mis hijos, las demas fotos en albumes y guardados.

soy algo sosa jajajajja

Montserrat Sala ha dit...

Felicitat, Conxa: Es ben rar que no et tingueu de portarretats: a mí m'en han regalat molts i jó també n'he comprat per regalar. Es del pocs "pongos" que m'agraden.