dijous, 12 de maig de 2011

AVUI PASTÍS DE POMA


El que cal per fer el pastís de poma y com fer-lo:

3 ous frescos
300 grs. de farina
300 grs. de sucre.
1 iogourt natural.
L’envàs del iogourt quasi plé d’oli d’oliva. (3/4).
“ “ “ mitg plé de anis (1/2)
el suc de mitg llimò.
I la raspadura del llimò senser.
Una mica de matega per sucar el motllo avans de volcar-hi la massa.
un sobre de levadura Royal.
El motllo en forma de corona.
4 o 5 pomes reinetes o golden

+++++++++++++++++

Es poden posar tots els ingredients en un recipient, menys la poma tallada i el Royal. (mentre jo els preparo ja engego el forn a 180 gº.) Si es van colocant de manera que en hi hagi un de liquid i un de sòlid, es molt més facil de d’ amasar homogeniament.
Ja haurem sucat el motllo i una mica enfarinat. Amb el Turmix fer la pasta que ha de quedar líquida però cremosa. Es pot tastar i ja veureu que es podrie fins i tot menjar de lo bona que és.
Afegir a última hora, primer el Royar, remenar i per fí les pomes tallades a trocets irregulars. Posar-ho al forn que ja tenim calent i coure una hora, o una hora menys cinq.
Desenmotllar es facil, surt tota sola només girar el motllo un cop s’arrefredad 15 menuts aprox. Cobrir amb sucre en pols o chocolata de cobertura, i ......


BON PROFIT A TOTES I A TOTS !!!

1 comentari:

mariajesusparadela ha dit...

Le daré a mi hermana la receta. Lo dulce es su especialidad.

sinfonic i filles

sinfonic  i filles

ORQUESTA SINFÓNICA DE VIENA

ORQUESTA SINFÓNICA DE VIENA
LA MEVA ORQUESTRA PREFERIDA