Pàgines

dimarts, 3 de maig del 2011

Bin Laden.




Es la última gran notícia bomba. El darrer gran cop d’efecte, de tots els titulars tan de la premsa escrita, virtual o televisiva.
No sabria pas com anomenar, aquest fet, perque les notícies no son pas tan clares. Tot es evoltat de un misteri, un fet silenciat i mal informat, per obra i gracia del potavéu del Estats Units.
Quand es sabrà la veritat? Penso que si ara no se sap ben bé el que va passar, el temps tampoc ens ho aclarirà.
I el cadaver? Que s’ha llençat al Oceà? que el equip seguretat amb el mateix President al cap de la reunió, veie en directe l’assalt a la casa de Bin Laden? i que van veure inclosa la mot del assatjat junt amb la seva dona i un fill? quin mal gust,! i quin fetje podrit demostren tenir!!! No m’ho vull imaginar.
Ni m’ho vull creure.
Si l’atac a les torres bessones amb tres mil morts al darrere, aquest home semble s’ha demostrat, ser-ne el cervell, penso que n’és culpable i que mereix un càstic grand i exjemplar, peró aquesta xapuza que han fet, la veritat, no em semble pas étic ni gens exjemplar.
Esperem ara que el musulmans fundamentalistes no presentin la seva venjança, a qualsevol país d’Occident, que de tots es sabut, que es la seva gran especialitat.
Déu ens agafi confessaats!!!!

2 comentaris:

  1. HOLA AMIGA MEVA:

    TOT ES ESGARRIFÓS.

    JO ENCARE NO M´HO PUC CREURER SI ESTÁ VIU O MORT.

    REB UN PETÓ, Montserrat

    ResponElimina
  2. ¡Si nos temen no se atreverán!. Esta es la mentalidad de esta nación desde siempre. Y en cuanto a los demás, que cada uno "guarde sus velas".
    Un saludo.
    Ibso.

    ResponElimina