Pàgines

dijous, 24 de febrer del 2011

UNA CASA MODERNA



He tingut l'oportunitat de visitar una casa super moderna, decorada i feta amb nous materials, nous conceptes d’espai y de vida, i l’ha he trobat preciosa. Els seus propietaris, arquitectes els dos, han buscat amb insistencia, la lum.
I a fé que l’han trobat. Un vitrals enormes, a totes les estances de la casa: Murs de formigó rùstic sense pintar, armaris empotrats por tot arreu, i practicament sense mobles. Són une estances diàfanes, espaioses, el color blanc ho domine tot; A la cuina- menjador, al saló, només decorat amb un gran sofà y “chaise-longue”, sese cortines, sense “pongos” i sense catifes.
Un concepció d’habitatge diferent, funcional, però un pel fred, pel meu gust.
El garatage ha estat una altra sorpresa. Sense automòvils, que es queden sota el boladís de la entrada, es un sala enorme per jugan els nens, parquet pel terra, y cantitat de joguines ja muntades en espera que el reis de la casa, les utilitzin.
Un cuarto de jocs de més de 150 metres cuadrats, amb un estudi per treballar, i un mini-taller, per cosir, teixir etc.
El sentit practit guanye sempre als valors decorarius. Una arquitectura, secilla, de qualitat, i que té molts adeptes, perqué a més més no done feina. Es com viure en una capsa de vidre, completament cúbica envoltats de natura.

1 comentari:

  1. Hola Montserrat:

    Per el qjue expliques té que ser una casa molt confortable.

    Pero per netejarla Mare de Dèu.

    Suposo que deuen de tindre alguna pertsona que els ajudi, sobretot per els finestrals.

    Una abraçada, Montserrat

    ResponElimina