Pàgines

dijous, 23 de desembre del 2010

EL BROGIT DE LES CASSOLES

Si alguna festa tenim en el calendari, que sigui tipicament una festa gastronòmica, aquesta és sens dubte el Nadal. A més a més de tota la parafernalia dels regals, el seguiment fevoròs de la luturgia del Advent, en molts casos, tot el demés es festa de taula, de menjar i beure.

Vas a qualsevol escala de veïns i els olors forts i especiats dels guisats, se senten d’un tròs lluny. Les escudelles grand tradició i per fer la qual es requereixen, tres o quatre olles, algunes ben grans de mida. Unes olles que només es fan servir una vegada a l’any. I es que i posem tanta quantitat de menjar, que si pensésim amb el nostre fetge i els nostres rinyons, segurament en treuriem la mitat.

Però que hi farem, les tradicións són les tradicions, i si después s’ha d’anar a urgencies per un empatx, s’hi vá i llestos.
Però insisteixo, ho tendríem que fer al revés. comprar menys, perque ara es quand tot es més car, ens estalviaríem les urgencies i un munt de diners. I el nostre cos i la nostra salud, no s’en resentiríe.

BONES FESTES I BONS MENJARS, PER TOTS!!!

5 comentaris:

  1. jajajjaja, bons menjars, bons menjars, jaja. I bon any per a tots plegats.

    ResponElimina
  2. Que aproveche ¡¡¡¡FELIZ NAVIDAD!!!! Brindo con todos y buenos manjares sobre la mesaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    Abrazos

    ResponElimina
  3. Montserrat et desitjo uns dies molt feliços a tu i a tots els teus. I sobretot que no hagis d'anar a urgències per un empatx.
    Bones festes.
    Salutacions progressistes de Madrid.

    ResponElimina
  4. Yo la verdad es que nome excedo en cuanto cantidad...

    Qué pases una feliz noche, y que no llegues al empacho xdddd

    Um abrazo.

    ResponElimina