dilluns, 12 de desembre del 2011

BARCELONA I EL DISSENY



No sé quand ni com va començar, i tampoc sé de quí ha estat l’idea. El cas es
que aquest logo, se l‘han cregut els que l’han inventat, y els compradors de inspiracións. Y sense proposar-s’ho, ha tingut una acceptació, de tant alt nivell que, als seus ceadors, els ha reportat fama i diners, y la ciutat viu encara ensisada, per l’esclat de la nova llei de la moda. Cofoia, la ciutat de Barcelona ha acceptat de molt bon grat, ésser la capital del disseny
El mes curiòs es que aquesta avanguardista corrent, de la puresa de línes sencilles i minimalistes, abarqui, tants y tants objectes, que per sort, s’estén a els més amagats recons de la arquitectura, de la llar, dels metalls preciosos, dels mobles, de la roba de casa, del parament de qualsevol negoci, de una oficina, d' un hotel de 5 estrelles, pasant també per la decoració d’una casa rural, o per la enginiería.
Tot i que com passe sempre, avui dia, ha pedut una mica de força, i no s’en parle tant, però encara cuege, i el seu testimoni, queda amb nosaltres en forma de joies, de cuberteries, de cobrellits, de cadires, o dels palaus firals de la Granvía, en el séu tram de l’Hopitalet. Quedarán, igualment , una bona quantidat de edificis de vivendes i xalelts.
Una bona collita, sense cap mena de dubte, que comprén la doctrina de concebre el perfecte, i la bellesa per damunt de tot, moguda, gran, inspirada i innovadora, que es recordará amb enyor, un cop es seu missatge, hagi perdut força, i dòni cabuda a un altra nova moda.

7 comentaris:

mariajesusparadela ha dit...

Si las modas nos hacen andar para mejor, bienvenidas sean.

felicitat ha dit...

Tens raó Montserrat, s'oblidarà aquest avanguardisme quan arribi un altre tipo de moda... amb els noms de les persones passa igual.
Petons,

Ana ha dit...

Estas cosas son efímeras, las modas pasan porque cansan y además siempre hay mentes prodigiosas inventando algo para seguir sorprendiendo.

Un besito.

Montserrat Sala ha dit...

Creo Mariajesús, que estas modas, no sirvan para andar mejor, como no sea para los que viven directamente de ella. Pero simepre hay gente que les gusta lo último, y si esto les hace felices, tambíen vale.
Gracias por dejar tu opinión. Recibe un fuerte abrazO

Montserrat Sala ha dit...

Bona nit Felicitat. si es veritat que les modes van canviant, peró algunes en hi ha, que duren sempre i que a mes a més amb el temps, es revaloritzen.

REb una abrazçada, per tu i pels teus

Montserrat Sala ha dit...

Hola Ana: Es verdad que hay gente siempre dispuestas a innovar las corrientes de las modas. Pero no creas que todas sean tan efímeras. Pongo por caso el estilo modernista catalán, el Art-deco parisien, por decir alguno. Y lo que es mas inaudito
con el tiempo se revalorizan. Recibe un fuerte abrazo

genetticca ha dit...

Bueno, iluminació no falta, (doble sentit)
Avui tot neix i mor quasi a l'hora, inclús l'amor.
Sort que allòs d'abans, dura mol mes, també l'amor(abans9

una abraçada