dissabte, 21 de maig del 2011

DIA 22 DE MAIG: SANTA RITA



Algú ha sentit dir alguna vegada: "Santa Rita Rita Rita, lo que se da no se quita". Eh que sí? al meu cole es deie amb molta frequencia, pero fà tan de temps de la meva escola!
Em vé a la memòria, perque demà que es dia 22, Santa Rita, i semble que per les mogudes que es veuen per tot arreu, que no sé si són per por a perdre el que s'ha conquerit, o no els hi agrade els que els han donat, i es per aixó que es manifesten.
No ho tinc gaire clar, si algú ho sap del cert,m'agradaríe que m'en fes cinq cèntims.
Jo només sé, que demà es el sant de la meva tercera neta, La Rita, que te un nom poc comú, es veritat, pero que es tan guapa, quasi tirant a exagerada. També se que li he de fer un obsequi, i que la seua mare ens convide a dinar, i tot el demés son romansos.

6 comentaris:

mariajesusparadela ha dit...

Siempre he oído que es la patrona de los imposibles. Y era el cumpleaños de mi difunta madre.
En su honor nos juntaremos todos los hermanos, con sus hijos y nietos respectivos en nuestro lugar de origen.

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Moltes felicitats Montserrat.
Gaudeix força de la teva familia.

Una abraçada, Montserrat

Montserrat Sala ha dit...

ES verdad MªJesús, que es la patrona de los imposibles.Por aquí también se dice. te deseo una muy feliz reunion de familia, en honor a vuestra madre. A estas horas ya te veo en la cocina. hasta empieza a oler por aquí....!!!


Montserrat, Ho faig sempre que puc, o em deixen.
Gracies, maca!

Norma ha dit...

Es verdad, por aquí se dice lo mismo. Hoy no le rezo, la respeto, aunque en un tiempo le rezaba y me fui caminando en dos o tres oportunidades hasta su iglesia (60 o 70 cuadras), en agradecimiento a favores concedidos.
Gracias por tu post. Besos.

María ha dit...

No sabía que fuera Santa Rita, gracias, Monserrat por la información.

Un beso.

Encarna Gómez ha dit...

felicitacions a aquesta preciositat de princeseta i que tingueu un dia ben macot! Com ben has dit, la resta són romanços i demà més que mai. Per a mí, serà un diumenge més, doncs com ja saps, no penso anar a votar com a protesta a tant sense-vergonya.