divendres, 4 de març del 2011

UN CAP DE SETMANA MÉS LLARG.



Ja hi estem acostumats. No vé d’aquí. Sant Josep pot ser el 25 de Març, la Puríssima el 4 de Desembre i les festes locals també s’arrajen, d’acord amb els caps de setmana. De manera que el dia concret de la festivitat, es ara un dia feiner i estressant com tots el altres.
No m’agrada gens aquest sistema. A més es done la particularitat, de que a Barcelona sigui festa a tots els efectes, i a Molins de rei o a Esplugues, no ho sigui. Llavors, si que l’hem ben fomuda. El nens fant festa al col-legis, els pares treballen, o viceversa, i es un embolic que no beneficía a ningú, i encara menys al nens, que son els que paguen tots els plats trencats.
Estem sempre improvisant, i no hi ha pitjor sistema que aquest per desacreditar un equip de govern.
Dons jà que, va com va, i no hi podem fer res, dons a preparar, bosses, neveres, i a fer cúa toquen. Perque no cal oblidar una altra improvisació polémica. La de correr a 110 Km hora, màxim. Tinc ganes de saver si arribarem gaire més tard a destí, o si la gent no en farà cas, i farà cas omís a les adverténcies reiterades de la D.G.T.
Seguirà.....

2 comentaris:

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola Montserrat.
Aquest any sant josep cau en dissapte.
O sigui que els joseps tindrán feste el día del seu Sant.

npo se que dirte del cambi a 110 Hm.
Jo no porto cotxe i el meu marit no li agrada corre per la carretera.

En fi, el que seigui, será.

Petons de la teva tocaia, Montserrat

Higorca Gómez Carrasco ha dit...

Bueno espero que no te duermas, aunque lo más importante es que no se duerma el conductor, ya que a esa "medida" lo más fácil es que "cacrac" dormida ¿Para que queremos las carreteras y los coches ultramodernos?
Besitosssssssssssssssssss