Pàgines

dilluns, 21 de febrer de 2011

LES MIMOSES

Son el primers síntomes anunciadors de l’arribada del bon temps. Encara queden uns dies, però aquesta flor, algunes d’elles herbàcies, i d’altres llenyoses, es mostren en tot el seu esplendor, a últims de gener fins als darrers dies de febrer.
Es una de les imatges que desde casa puc admirar, cada dia, quand obro les finestres, perque en molts jardins del barri en tenen. Una de les coses que donen al-legriia de viure, i que juntament amb els molts ocells que desde les seves rames ens al.legren els matins, avans de posar la radio o la televisió. Un cop assabentats de l’actualitat, els ànims decauen. A pasar de les mimoses!

4 comentaris:

 1. A ver si es verdad que llega el buen tiempo porque, por aquí, seguimos teniendo fresquito aunque, según los meteorólogos, a partir del jueves tendremos ya buen tiempo.

  Saludos.

  ResponElimina
 2. Qué bueno es comprobar que la Naturaleza se renueva y despliega sus encantos según sea la temporada que se inicia!...
  Un abrazo.

  ResponElimina
 3. Que boniques les mimoses, Montserrat.

  Saps una cosa, en el meu blog, no poso rés.

  Pero estic disgustada perque ens en tret la TV.3 a Valencia.

  En el facebook si que ho he posat.

  Pero en el blog no, perque no vull crear polémiques.


  Una abraçada, Montserrat

  ResponElimina
 4. ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿Donde están esas maravillosas flores???????????? Es el mejor pregón de la primavera, aunque aquí el fresquito se deja notar y las noches, jajaja, son de aupa, deseo ver todo mi jardín en flor, ahora solamente las violetas están asomando, los árboles ya empiezan a querer que veamos sus pequeños capullitos, casi imperceptibles.
  Te abrazo sintiendo ese aroma de la flor querida

  ResponElimina