Pàgines

divendres, 6 d’agost del 2010

EXAMEN DE FINAL DE CURS

Avui es el dia assenyalat per començar unes petites vacances a la montanya.
Segurament no hi estaré molt dies, pero si els suficients, per canviar de ritme, per gaudir dels amics que ens visitarán, i segur que també tindre que aguantar els plugims de cada tarda, que si bé vàn per refrescar, d’altra banda t’estoben plans i sortides. Es temps de fer melmelades amb el fruits del hortet del Jaume, de llegir una mica més, i de reflexionar i passar comptes amb un mateix. I no tindré Internet.!
Aquest curs, a banda de que no acabo d’escriure bé el català, sense faltes vull dir, tampoc acabo de llegir el Quixot, i també penso, que em torno molt susceptible i menys pacient. Déu esser la edad. els anys canvien moltes coses. pero yo pensabe que canviaven a millor. Que s’ére mes tolerant, compresíu, i amb molta dosis de paciencia enver tots i tothom. Doncs nó.
Ha estat el motiu de que he suspès, o he tret una nota molt baixa. “Necesite millorar”. Aquesta definició es la que posarie en les meves notes hipotétiques, uns hipotètics professors. ( En tinc un de adjudicat, el professor Ojeda, però es molt considerat, i no em renya mai.) El que em critica una mica més, es un altre blogger, que desde lluny, m’aconselle d’allò mes bé, pero li tinc confiança, i no li faig gaire cas. Aixó ha de canviar, ja l’hi ho dic ara.
El curs que vé les coses han d’anar mes bé. Segur, perque i posaré tot el meu esforç, en agradar, en no fer tantes faltes, en no criticar al Govern in als estaments publics, i porser hi posaré alguna foto.
Que tingueu tots i totes UNS BONS DIES D’ESTIU !!!!!

28 comentaris:

  1. Que disfrutes mucho con tu montaña, con tus pensamientos, con tus reflexiones, con tu familia, con tus amigos, con tus lecturas, con el silencio y la tranquilidad...

    Hasta tu regreso, con afecto,

    Luis.

    ResponElimina
  2. Esto espero Luis: Respirar aire puro, hacer buenas siestas, comer sano, oxigenar las ideas i seguramente pensar en todos mis amigos blogueros. Ten por seguro que cuando esté en la montaña, me acordré de tí,amigo

    ResponElimina
  3. Em fas riure, Montserrat. Això de no fer faltes, que en fem tots, està molt bé i és necessari. Però, no criticar al govern???? No, no, de cap manera, la crítica al poder és sana i és el que ens diferencia d'una dictadura. A més a ells els convé, perquè gràcies a la premsa i a les crítiques no fan moltes coses que potser d'una altra manera farien. O sigui que et vull reivindicativa com sempre, sinó series una Montserrat de pa sucat amb oli.

    Jo també vaig a la muntanya demà. On vas tu???? Petoooons

    ResponElimina
  4. Que maco que ets Ramón. No voldría tornar enrere del propòsits que faig, perque quand em poso reivindicativa, i penso que he de repartir mastegots, no em coctrol-lo i soc massa dolenta. A més a més, no em convé enutjar-me. em puje la presió. Dons jo estaré a Organya, al Alt Urgell.
    Si preguntes per mí en algún establiment, penso que ens podrien veure. Esclar que tens molt poques dades. Una de bona serie que tinc el cabell molt curt, blanc i despentinat.
    També podries retindre un nom: Espigollers.

    ResponElimina
  5. FELICES VACACIONES!!!! DIFRUTA DE LA VIDA!!!!!!!

    BESOTES GUAPA!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Montserrat, gaudeix d'aquets díes a la muntanya i passa-ho d'allò més bé.

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  7. Por una vez, me veo obligado a disentir de ti, Montserrat.

    En mi opinión, no necesitas mejorar. Tu nota de final de curso es "Sobresaliente". Lo es por tu tolerancia, tu bondad y tu alto sentido de la amistad.

    Escribir en catalán o castellano sin faltas no significa en modo alguno ser mejor. Hasta Díos escribe a veces con renglones torcidos.

    Y no temas criticar al gobierno y a los estamentos públicos. Ellos, aunque lo olviden, son servidores públicos y no al revés. Las críticas, van implícitas en su trabajo.

    Disfruta de esos días en la montaña. Relájate y admira la naturaleza. Ya verás que, cuando regreses, serás un poco mejor. Nos ocurre a todos.

    Un gran abrazo, querida amiga.

    ResponElimina
  8. Felices vacaciones, querida Montserrat. Cambiar de aires, como se decía antes, siempre es bueno de cuando en cuando.

    ResponElimina
  9. Como te habrás dado cuenta en estos días he estado falta de tiempo, y no voy al día en la lectura de los blogs, cosa que me duele, porque siempre me aportan, pero entre el mucho trabajo, algún que otro problemilla de salud propio y ajeno y preparándome para las vacaciones, voy retrasada en todo, así es que ahora sólo paso para dejarte un saludo y decirte que me voy de vacaciones y a partir de septiembre volveré al ritmo habitual.
    Muchos besitos y hasta prontito.

    ResponElimina
  10. Doncs no, no anava de farol o de fanal. Anava de debó. Deixa un correu i jo mateixa t'ho corregiré.
    Ja veig que la crítica de ma cunyada et va deixar una mica tocada. No li tinguis en compte, ho fa a fi de bé, per la nostra llengua.
    No es tracta de posar nota a ningú.

    ResponElimina
  11. HOLA MONTSERRAT. AVUI HE ESTAT TOT EL DIA FORA DE CASA, ES PER AIXÓ QUE HE TRIGAT A COMENTARTE.

    PASE UNS DIES MOLT FELIÇOS.

    TU SEMPRE BUSQUES LA PERFECCIÓ EN LES COSES. I SEGUR QUE MILLORARÁS MÉS ENCARE.
    PER MI ESTA MOLT BÉ COM ESCRIUS.

    UNA ABRAÇADA, Montserrat

    ResponElimina
  12. Jo pujo una mica més amunt, demà dissabte, al costat de la Seu d'Urgell. Passaré per Organyà, que és una terra meravellosa. I si em paro i pregunto a algú per aquesta dada misteriosa d'Espigollers? Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
  13. Hola Montserrat:

    Que disfrutes de tus vacaciones, yo marcho mañana a Roses (Costa Brava) y la semana que viene a lo mejor voy unos días a Llavorsi, mi hijo mayor vive allí.

    No te exijas tanto es importante no hacer faltas pero lo más importante es que escribes con el corazón y esa es la mejor escritura que entendemos.

    Un abrazo!!

    ResponElimina
  14. Montserrat...que tengas unos felices dias de descanso y de cambios de aire...¡es tan necesario!...
    Pasea y respira hondo que el aire de Barcelona y alrededores no tiene nada que ver...
    Y encima aliviarás el calor porlas noches...
    Un beso y hasta la vuelta y que ...no seas tan susceptible e impacientable...

    ResponElimina
  15. Monse, coincido en la idea de elaborar un traspié como un escalón a superar (de ninguna manera un fracaso!). Las ganas de hacer en el próximo curso las cosas mejor y más constantemente sin duda te ennoblece, ahora en eso de intentar "gustar más" o evitar quejas hacia el gobierno o contra quien sea (?) por qué? si alguien te critica por volcar tus propios pensamientos, que no los lea, y listo!...o los acepte con el respeto que cualquier disidente merece!
    En fin...que descanses y disfrutes tus vacaciones!
    Te seguiremos acompañando cuando regreses.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  16. Qué disfrutes de tus vacaiones, Moserrat. El aire d emantaña te hará bien. Tengo entendido que está haciendo mucho calor ahora en España y es natural que se pegoteen las neuronas.

    Quiero agradecerte también la canción de Yves Duteil y tus felicitacione spor mis nietas.

    Besos y te estaremos esperando aquí.

    ResponElimina
  17. Mi estimada Montserrat, antes de irse de vacaciones deme el gusto de compartie el premio DARDOS conmigo. Tomese el tiempo que necesite, no tiene porque hacerlo presto.
    Creo que se lo merece por tratar diversos aspectos de la vida que incluyen la cultura y la literatura y hasta si lo quiere el arte, la ética, todo hecho con su personalidad tan especial.
    Cuando pase a buscarlo, le ruego deje constancia de que se lo ha llevado. Me haría un honor compartirlo conmigo.
    Con ternura
    Sor.Cecilia

    ResponElimina
  18. Montserrat, t-escric des de la meva muntanya, perdona pero el teclat va fatal... Escolta, dissabte vaig passar per Organya, vinga estirar el coll a veure si veia aquesta dona petita i despentinada, jajajajaja. El que si vaig veure va ser una passada de gent volant=. Va ser flipant. Una passada. Anava amb ma cosina, ella conduia i jo li vaig dir, no miris amunt, pero et juro que estic flipant, potser hi ha cinquanta ales deltes, una munio de gent volant, una cosa espectacular.... Paraula que es espectacular, paraula... Un peto i disfruta...

    ResponElimina
  19. Apreciada Montserrat…
    Part primera.
    Com estàs de vacances i no tens Internet. Contesto tard aquesta entrada, però ho faig amb la mateixa vigència com si fos ahir mateix la data de publicació.
    Aprovar o treure un suspens no te gaire importància quan el que es fa es el que es vol fer i es tenen les ganes de seguir endavant. Sempre tindràs detractors que critiquin el teu treball. Sempre hauran persones que et felicitin. Tot plegat, res de res. El mes important es aplicar aquell famós refrany castellà que diu “Ande yo caliente, riase la gente”.
    El teu espai et neix de les teves reflexions. Això es ser valent. I per ser valent no cal treure nota.
    Personalment crec que el gir que li has donat al espai es molt positiu. Saps... un lliure pensador, pensa, i a vegades ho fa amb veu alta. Agrada o no agradi... sempre diu la veritat (la seva veritat) i va de front. Això, perdona, però no te preu. Ni es qüestionable per ningú que sigui el propi autor.
    Si els grans pensadors haguessin pensat en el que dirien de ells, els altres... no haguessin fet mai res.
    Endavant.
    Ah... prometo contestar-te abans que l’agost sigui historia.
    Un abraçada

    ResponElimina
  20. Mª Merce: les vacances a la montaya ya toquen aviat a la seva fí. Gracies per els teus bons desitjos. EStarem en contacte aviat. i moltes gracies per vistar-me

    ResponElimina
  21. Jota Ele: Gracias por ser tan generoso conmigo, tan magnánimo y tan simpático.
    La estancia en la montaña ha sido relajante y enriquecedora. Con fiestas. eventos y sobretodo familia i amigos. que són lo mejor!!!

    ResponElimina
  22. Hola Profesor Ojeda: Gracias por sus buenos deseos que se han cumplido en su totalidad. Acabo de llegar. Intentaré ponerme al dia de sus entradas i comentarios.

    ResponElimina
  23. Belkis: Gracias por vistarme i hasta septiembre.


    Montserrat LLagostera V.: Estimada tocaia, ya he arribat, descansadeta, i feliç per haver pogut ajuntar tota la familia i gaudir de tots amb alegría. Fins aviat.


    funny: Gracies per el teu ajud. Avui publico però a la pròxima serás tu la primera en veurel-la. msalaporta(aroba)gmail.com



    Eastriver: Veig que coneixes bé el terreny. Dons potser un altre dia será. Gracies per la teva simpatía.

    ResponElimina
  24. Estela: El corazón entero pongo en todos mis escritos. Te lo puedo asegurar. Gracias por tus palabras que agradezco mucho.



    Neogémnis: Ya llegué, y aquí me tienes dispuesta a lo de siempre: comentar, criticar, enfadarme, desenfadarme, y sobretodo distraerme y sobretodo enriquecerme cn todos los amigos de blogger. Saludos.

    ResponElimina
  25. Miriam: De vuelta yá y dispuesta a seguiros, aprender y acolaborar en esta ventana al mundo que es Blogger. Vi a tus nietas. Preciosas. Supongo que seguirás ahí cuidando de ellas un poquito más. Besos.


    Sor Cecilia: Gracies per fer-me participaar del seu premi. Ben bé no tinc idea de com ho he de fer per recollir-lo. Si es que encara hi estic a temps. Molt reconeguda per tal honor.

    ResponElimina
  26. Jan Puerta: Te he llegit amb deteniment, i no saps el bé que m'han fet les teves lletres. Gracies de tot cor, i t'aseguro que seguiré així. Si puc millorant, sempre en la línea que he encetat i que em done de moment, amistats com la teva, que tan aprecío. Intentaré recuperar els teus gossos abandonats,les teves parets amb finestres, i sobretot els teus savis escrits. Gracies per comentar

    ResponElimina
  27. Anna Jorba Ricard: Avui al repasar, el que havia escrit ahir, veig que a tú no t'he donat resposta. Ha estat un oblid, disculpa. Procuraré fer-te cas en quand a mostrar-me meys suceptible. Els aires de la montanya m'han fet molt bé. Veig que has canviat bastat i estas innovant, i revolucionant la globosfera, Enhorabona.

    ResponElimina